Verkoopadviseur telecom Mechelen
Accent
Mechelen, BE
22 uur geleden

Onze klant is een multimedia / telecomprovider verdeler. Zij baten lokale vestigingen uit en stellen eenklant en proces gerichte aanpak voorop met een positief resultaatwat resulteert in mooie omzetcijfers.

Ze zijn een van de grootsepartners in de telecom en multimedia sector. Daarnaast bieden zeeen uitgebreid gamma aan van kwalitatieve producten en telecompakketten aan scherpe prijzen.

Zij ondernemen met een socialresponsibility en verwachten dit ook van hun medewerkers. Zij gaansamen met de klant op zoek naar het product dat perfect beantwoordtaan hun persoonlijke noden enwensen.

Functiebeschrijving

Opzoeknaar een nieuwe uitdaging in de telecom? Heb je al ervaring in dezeof beschik je over veel kennis over deze? Aarzel dan zeker niet omonze vacature door te nemen en je sollicitatie door te sturen! Alsgedreven verkoopadviseur informeer je de klanten over hetuitgebreide gamma en de diverse services in het telecomgebeuren.

Inonze winkel in Mechelen adviseer je de klanten over demogelijkheden alsook de garanties die erbij horen. Je helpt klantende juiste keuze te maken en je zorgt ervoor dat ze tevredenzijn.

Functie-eisen

 • Jegaat bij elk contact op zoek naar mogelijke verkoop opportuniteitzowel voor telecomproducten als diensten en abonnementen.
 • Je houdt ervan om te verkopen! Je werkt graagin een hecht en gedreven team. Je bent accuraat integer enenthousiast. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin bentstressbestendig en werkt volgens de regels.
 • Zorgen voor een maximale klanttevredenheid dusneem je ook initiatief in het voorstellen van mogelijkeverbeteringen voor de klant.
 • Je hebt er geenprobleem mee om op zaterdag te werken.
 • Tevensheb je een vlotte verbinding naar Mechelen gezien je daartewerkgesteld zal worden.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Jekomt terecht bij een echte waarde binnen Belgi betreft telecom.
 • Je krijgt de nodige opleiding om de productenmet kennis en service te kunnen verkopen.
 • Jekrijgt begeleiding op maat van Accent uit van je intakegesprek totje in vast contract gaat gezien je werk met optie vast.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier