Planning & Control Engineer Offshore
JAN DE NUL
9308 Aalst België
15 uur geleden

Planning & Control Engineer Offshore

Jan De Nul Group legt zich al jaren toe op specifieke offshore diensten voor de olie-, gas- en hernieuwbare energiemarkt.

Deze diensten kunnen als volgt worden ingedeeld : interventiewerken aan de zeebodem, onderzeese installatie van rots ter bescherming van offshore elementen en het ballasten van betonnen elementen voor offshore constructies, offshore heavy lifting waaronder de installatie van funderingen en windturbines op offshore windparken en de installatie van onderzeese energie en data-transportkabels.

Door de sterke groei in de offshore hernieuwbare energiemarkt breidt de afdeling Offshore zich uit en is ze op zoek naar een Planning & Reporting Engineer.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn :

 • Je ondersteunt de tender en project teams om hun doelstellingen / deadlines te bereiken binnen de vooropgestelde termijn door het opmaken van een gedetailleerde planning
 • Je draagt bij aan het ontwikkelen van uitvoeringsstrategieën, de inzet van personneel en schepen, zodat het project conform de afspraken (vb.
 • specificaties van de klant) kan worden uitgevoerd

 • Je behoudt een continu overzicht over de opvolging van een project
 • Je monitort de prestaties & deadlines van het project
 • Je rapporteert aan de Project Manager & Offshore Tender Coordinator de eventuele verschillen tussen de geplande en werkelijke voortgang
 • Je evalueert alternatieve ideeën en integreert een innovatieve aanpak
 • Je werkt mee aan de uitwerking van een robuust programma en analyseert de tijdsplanning nauwkeurig
 • Profiel

  Je beschikt over een technische bachelor of master en hebt bij voorkeur een eerste werkervaring met planning. Kennis van Primavera is een vereiste.

  Goede kennis van het Engels is essentieel.

  Je zal werken in ons kantoor te Aalst en / of Luxemburg

  Wat wij bieden

  Via de JDN-Academy bieden we jou een permanent opleidingstraject aan.

  Een caring culture : via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Er is aandacht voor beweging, voeding en een gezonde work-life balance.

  De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit , innovatie en duurzaamheid .

  Door multidisciplinaire teams samen te stellen op maat van elk project, zetten we de juiste persoon steeds op de juiste plaats.

  Solliciteer nu

  Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Geboortedatum Formaat 31 / 12 / 1901 Nationaliteit Nationaliteit Contact informatie Adres Adres Stad Postcode Land Telefoon E-mail Bijlagen Foto Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : png jpg jpeg. CV Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt pdf doc docx. Motivatiebrief Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt pdf doc docx. Ik aanvaard de . Ik accepteer de . Laat dit veld leeg

  Waar wil je werken?

  Wat is jouw opleiding?

  Wat wil je graag doen?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier