Werkvoorbereider/ Aankoop
Willy Naessens
Wortegem-Petegem, Belgium
4 dagen geleden
source : Bouwjobs

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en aankoop van materialen voor onze projecten in uitvoering. In deze job ben je verantwoordelijk voor de aankoop en voorziening van de totale afwerking en nutsvoorzieningen : elektriciteit, sanitair, verwarming, poorten,.

 • Je bereidt het dossier in uitvoering voor tot opstart en je ondersteunt de projectleiding tijdens de uitvoering.
 • Je bekijkt de plannen en je maakt het lastenboek op. Je voert onderhandelingsgesprekken met de onderaannemers en leveranciers, legt nieuwe contacten en verdiept je in het technisch concept van de aanbiedingen.

 • Op basis van vergelijkende prijs- / kwaliteitsstudies selecteer je de meest geschikte leveranciers en onderaannemers. Hierbij houdt je rekening met de risico'
 • s, de werfinrichting, de vooropgestelde uitvoeringsmethouden, het budget en de termijn.

  Je bent in het bezit van master diploma bouwkunde of elektromechanica, of gelijkwaardig door ervaring. Je kan autonoom werken maar je bent ook een teamplayer.

  Je bent commercieel ingesteld en je komt vlot over. Je bent rekenkundig nauwkeurig en prijsbewust. Je hebt een goed technisch en analytisch inzicht.

  We bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Je kan meewerken aan de groei van het bedrijf.

  De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich. We bieden een aangepaste verloning volgens inzet en capaciteiten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier