Assistent Filiaalbeheerder
Zeeman
Brussel Anderlecht , BE
5 dagen geleden

De functie

Samen met je Filiaalbeheerder en je team zorg je ervoor dat de winkel er tip top uitziet. Je doel is om samen met je enthousiaste team en je Filiaalbeheerder een zo hoog mogelijke omzet te behalen.

Je klanten zijn daarbij erg belangrijk! Je verwerkt de vracht en voorraden in de winkel en presenteert de artikelen zo aantrekkelijk mogelijk.

Natuurlijk help je ook klanten aan de kassa en beantwoord je vragen van klanten in de winkel. Als je Filiaalbeheerder afwezig is, ben jij het eerste aanspreekpunt.

Als Assistent Filiaalbeheerder vorm je samen met je Filiaalbeheerder het leidinggevende team. Je motiveert, coacht en begeleidt de andere teamleden.

Ook verzorg je de noodzakelijke (lichte) administratieve werkzaamheden.

Jouw profiel

 • Je hebt enige jaren werkervaring in de detailhandel als Verkoopmedewerker en je wilt graag de volgende stap zetten in je carrière.
 • Je bent ondernemend en zelfstandig en je vindt het leuk om mensen te begeleiden op de werkvloer
 • Je bent zeer klantgericht
 • Je hebt een flexibele instelling"
 • Wij bieden

  Zeeman biedt je een afwisselende en uitdagende functie in een omgeving die constant in ontwikkeling is. Je krijgt de kans een beroepsopleiding te halen.

  Met dit diploma op zak en de ervaring die je op doet krijg je alle kansen je verder binnen Zeeman te ontwikkelen tot je misschien zelfs je eigen winkel en team aanstuurt.

  Daarnaast ontvang je 20% personeelskorting en maaltijdcheques.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier