Aanmelden nieuwsbrief
Camping Spa d'Or
Stockay 17, 4845 Jalhay, Bélgica
6 dagen geleden

Wij zoeken mensen voor de volgende functies :

Kok m / v : Wij zijn op zoek naar een kok met ervaring

Receptiemedewerker m / v (vanaf 16 jaar) : Jij maakt het eerste contact met de gast en je bent het gezicht van de camping.

Je maakt de gast wegwijs gedurende hun vakantie en biedt op gastvriendelijke wijze jouw ondersteuning daarbij aan. Je hebt mensenkennis en voelt situaties goed aan.

Winkelmedewerker m / v (vanaf 16 jaar) : In de winkel van de camping kunnen gasten terecht voor alledaagse boodschappen en natuurlijk hun bestelde verse broodjes.

Vind jij het niet erg om vroeg op te staan en vind je het leuk om je eigen winkel te runnen? Dan ben jij misschien de winkelmedewerker die wij zoeken!

Horecamedewerker m / v (vanaf 16 jaar) : De camping heeft een leuke bar waar gasten graag langskomen voor een kopje koffie of een biertje en daarnaast ook een restaurant waar men ’s avonds a la carté kan eten.

Jij zorgt met het hele horecateam dat de bar en het restaurant iedere dag vlekkeloos draaien. Werken in de horeca betekent hard werken, maar ook veel gezelligheid.

Frituurmedewerker m / v (vanaf 16 jaar) : Met een andere collega ben jij verantwoordelijk voor het bemannen van de snackbar.

Van aardappel tot patatje met : jij doet het. Ervaring in de frituur heeft de voorkeur, maar alles kun je natuurlijk leren.

Afwashulp m / v (vanaf 16 jaar) : De belangrijkste positie in de keuken; alles begint met schone vaat. Je hebt als hoofdtaak de afwas en daarbuiten ondersteun je de keuken bij allerlei werkzaamheden.

Ervaring in de afwas is een pré.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier