Productingenieur metaalsector
LGA Engineering
Kortrijk, W Flanders, BE
14 dagen geleden
source : Monster

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je terechtkomen in een leuk team? Lees dan snel verder. LGA Engineering zoekt een topkandidaat voor een droomjob in de metaalsector.

Iemand die zijn expertise wilt ontwikkelen in een industriële omgeving en kennis heeft van mechanica, materialen en design.

Je toekomstige werkgever is reeds vier generaties actief in België en heeft verschillende vestigingen uitgebouwd. Vol vakmanschap, passie en kennis van automatisering en maatwerk, kunnen zij een enorm aangename en motiverende werkomgeving creëren.

Jobinhoud Je functie als Product Engineer omvat verschillende luiken. Hieronder een kleine opsomming : Je hebt nauw contact met de klanten om hun wensen te transformeren naar haalbare productoplossingen Deze productoplossingen werk je uit in het programma SolidWorks Eenmaal je deze hebt uitgewerkt, gaat de productieafdeling voor jou aan de slag Je bent dus écht de link tussen de verschillende departementen Sales, Production en Purchasing Net het feit dat je het volledige verhaal en de evolutie van je ontwerp op de voet kunt opvolgen, zorgt ervoor dat je actief richting kunt geven aan dit proces.

Dit is dé droom voor een Product Engineer. Profiel Je bent in het bezit van een Masterdiploma en hebt een sterke interesse of ervaring in de metaalsector Je werkt graag projectmatig Aanbod Je toekomstige werkgever is reeds vier generatief actief en is bijgevolg zeer stabiel Je team omvat vijf andere Product Engineers die klaarstaan voor overleg en kruisbestuiving Je kan rekenen op een interessant loon dat wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals laptop, smartphone, maaltijdcheques 8 EUR etc.

Je komt terecht in een functie en bedrijf waarin je zelf het verschil mag en kan maken Je werkt 39h / week en hebt bijgevolg 26 verlofdagen en kan vroeger vertrekken op vrijdag, ideaal om je work / life balance gezond te houden Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Stuur je CV vandaag nog door naar of bel naar +32 9 352 01 00 voor meer informatie. Vermeld de referentie JU1889.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier