Neuroloog
AZ Delta
Brugsesteenweg 90, 8800 Roeselare, Bélgica
6 dagen geleden

De functie

De dienst neurologie van AZ Delta wenst uit te breiden met een enthousiaste en gedreven collega. Als neuroloog zal u werkzaam zijn binnen een dienst van 10 neurologen en staat u in voor klinisch werk in een multidisciplinair kader op de campussen in Roeselare.

Naast afdelingen voor acute neurologie met een eenheid voor beroertezorg, beschikt de dienst over een SP-afdeling en een dagziekenhuis parkinson.

De aanwezigheid van een neurochirurgische en neuroradiologische dienst laat een vlot overleg toe. Er is een programma parkinsonchirurgie.

De dienst beschikt over een MS-expertisecentrum. Het ziekenhuis biedt voorts uitgebreide mogelijkheden tot multidisciplinaire samenwerking, o.

a. op het vlak van neuro-oncologie en neurocognitieve revalidatie. Geheugenraadplegingen worden in belangrijke mate ondersteund door een goed uitgebouwde neuropsychologische dienst.

Er is uitgebreide mogelijkheid tot het uitvoeren van elektrofysiologisch onderzoek. De dienst neurologie is tevens een opleidingscentrum voor stagiairs geneeskunde en voor assistenten neurologie.

Uw profiel

 • U beschikt over de erkenning als arts-specialist in de neurologie in België of behaalt binnenkort uw erkenning.
 • U beschikt over voldoende sociale vaardigheden in omgang met patiënten en collega’s.
 • U bent gedreven en draagt bij tot de verdere groei van de dienst in een geest van samenwerking.
 • U bent bereid om u verder bij te scholen.
 • U hebt een interesse tot subspecialisatie in overleg met de dienst.
 • Aanbod

  Wij bieden een uitdagende voltijdse job in een ziekenhuis in volle expansie. Het betreft een functie met een zelfstandig statuut.

  De dienst biedt een brede waaier aan neurologische pathologie. Er is een aantrekkelijke wachtregeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier