Technieker op de baan - vertrek van thuis - regio West-Vlaanderen
Adecco Competence Center Vlaanderen-West
BRUGGE
4 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Servicetechnieker en interesse in heftrucks ? Op zoek naar werk als technieker op de baan met vertrek van thuis uit ? Nationaal bedrijf gespecialiseerd in onderhoud van rollend materieel zoekt een servicetechnieker voor West-Vlaanderen !

Wat wordt jouw job na interne opleiding als Servicetechnieker?

Je gaat het volledige onderhoud bij hef-en reachtrucks uitvoeren bij de klanten. Dit kan zowel het periodieke onderhoud zijn, in combinatie met storingen die plots binnenkomen.

Je staat continu in contact met de hoofdzetel op vlak van planning en resultaten. Er is ook altijd telefonische bijstand voor moeilijke pannes.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je werkmateriaal en camionette. Levering van wisselstukken gebeurt rechtstreeks in je camionette, hiervoor moet je niet naar het hoofdkantoor.

Firma heeft sterke interesse in een technieker voor de as Brugge - Nevele

Profiel

Wat zijn jouw skills als Servicetechnieker / Technieker op de baan?

Een technische achtergrond is noodzakelijk om op termijn je job als technieker te kunnen uitvoeren. Mechanica, Elektromechanica , Elektrotechnieken, Autotechnieken, .

 • Verschillende richtingen zijn mogelijk !
 • Je kan je flexibel opstellen als een depannage niet lukt binnen je werkuren.

  Een rijbewijs B is noodzakelijk voor je verplaatsingen.

  Je bent bereid een intense opleiding te volgen voor opstart bij het bedrijf (hoofdzetel Kontich), logies ter plaatse worden voorzien indien gewenst

  Voor opstart ontvang je een uitgebreide opleiding (80u) bij het hoofdkwartier te Kontich, mogelijkheid om ter plaatse te overnachten op kosten van het bedrijf.

  Na de vooropleiding volg je mee met een ervaren technieker waarna je zelfstandig start.

  Aanbod

  Wat biedt men je aan als Technieker / Servicetechnieker ?

  Loon volgend sector waarbij men rekening houdt met je ervaring

  bedrijfscamionette (ook voor privegebruik) en tankkaart

  extra dagvergoeding van 7.93€ / dag

  Maaltijdcheques

  Interesse in deze vacature, solliciteer onmiddellijk online!

  Adecco Expert Centre staat in voor de rekrutering en selectie bij deze klant. Elke kandidatuur wordt snel en discreet behandeld.

  Is dit jobvoorstel niet helemaal wat je zoekt? Wij werken graag à la carte op maat van jouw kandidatuur.

  Het matchen van talent met de beste job vergt steeds meer professionalisering en specialisatie. Met getrainde rekruteringsexpertise, nieuwe technologie om solliciteren laagdrempeliger te maken, en een beproefde methode zetten onze Experts alles op alles om voor jou snel de juiste jobs te vinden voor langdurige uitzend (of optie vast) en onmiddellijke vaste contracten.

  Het Adecco Expert Centre focust specifiek op high skilled arbeiders- en bediendenprofielen en creëert jobmogelijkheden in functie van jouw competenties en verwachtingen bij bedrijven regio West-Vlaanderen.

  Telefoonnummer : 051 / 66 11 20 of mail expertcentre.478 adecco.be

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier