Enthousiaste IT-collega’s
KU LEUVEN
Leuven, België
10 dagen geleden
source : vacature.com

GA VOOR EEN ICT-CARRIÈRE MET INPAK!

Een job als ICT’er bij KU Leuven ? Da’s een job met impact op het werk van je 13.000 collega’s, op het leven van onze 55.

000 studenten én op de maatschappij. Bij ons ondersteun je namelijk voortreffelijk onderwijs en grensverleggend onderzoek.

Tegelijk heeft je werk ook een positieve impact op jezelf, want geef toe : jij kickt toch ook op nieuwe technologieën en complexe omgevingen?

Bij ICTS, de centrale ICT-dienst, werk je overkoepelend voor 100.000 studenten en 20.000 medewerkers. Voor ICTS zoeken we :

Enthousiaste IT-collega’s

Haal je IT-hart op aan innovatieve technologieën en complexe uitdagingen : van Linux tot Windows, van SAP tot Java, van tablet tot supercomputer, van administratiesoftware tot onderwijstechnologie

Solliciteren

Pas afgestudeerd of al een pak ervaring?

Stel je kandidaat via de sollicitatieknop.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier