Chauffeur CE (M/V/X)
Over Ago
Destelbergen
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Je bent als chauffeur tewerkgesteld in een vleesverwerkend bedrijf waar de hoogste hygiënenormen gehanteerd worden. Het transport is nationaal.

Er bestaat mogelijkheid tot binnenwerk : laden / lossen in de late ploeg, dit maximaal éénmaal om de 10 weken. Vrachtwagens staan in functie van de rit, niet in functie van de chauffeur, wil zeggen geen vaste wagen per chauffeur.

Je staat in voor het noteren van leeggoed / retours / verwerking vervoersdocumenten bij de klant. Vertrekuren liggen meestal tussen 02u00 en 06u00, einde rit tussen 14u30 en 15u30.

Er zijn 2 nachtritten tussen onze bedrijven regio Gent met 2 vaste chauffeurs, er kan gevraagd worden om in te springen tijdens verlofperiodes.

Vereisten

Je staat tewerkgesteld in een 38 uren week; bestaande uit 4 dagen van 9u30 één vrije rustdag (niet vrij te kiezen). Je bent flexibel ingesteld en niet bang van handarbeid, wil zeggen regelmatig werken met een manuele transpallet, bakken in de rekken zetten bij de klanten tijdens het lossen.

Alles is gasverpakt, in bakken op europaletten en wordt vervoerd onder een temperatuur tussen 0 C en 4 C. Je hoeft dus nooit rond te rijden met karkassen.

In het bezit van rijbewijs C. Je bent flexibele instelling, geen 9 to 5 job, je bent In het bezit van een digitale bestuurderskaart en een attest elektrische transpallet / Heftruck is een pluspunt.

Ritten bestaan uit gemiddeld 4-5 klanten per rit. Er wordt enkel geleverd aan groothandelaars.

Je spreekt, schrijft en leest vlot Nederland. Frans en Engels zijn een pluspunt.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Een leuke variërende job in een vernieuwende werkomgeving.

  B, CE

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier