Flexi horecamedewerker
LAGO Gent Rozebroeken
LAGO Dommelslag Pelt
6 dagen geleden

Bedrijfsdetails

De place to be om een dagje op een tropische bestemming te vertoeven vindt u terug in de regio Overpelt. Het sportieve 25m bad en de talloze recreatiemogelijkheden bieden de perfecte ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud.

Het Rest-Eau-Cafe zorgt voor een lekkere hap enn een koele dorstlesser na een geweldige zwemdag.

Het zwembad wordt in PPS-formule geëxploiteerd : een samenwerking tussen publieke partner de gemeente Overpelt, en privé partner Lago, gespecialiseerd in de uitbating van zwemparadijzen op verschillende plaatsen in België.

Zin om enkel in de zomer te werken of liever een hele loopbaan te ontwikkelen? Ga je liever voltijds, deeltijds of als jobstudent aan de slag?

Geen probleem! Bij Lago kan dat allemaal! Als flexibele werkgever zoeken wij samen met jou naar de optimale samenwerking.

Functie

Je kan mogelijks ingezet worden in de zaal of keuken. Dit naar voorkeur en ervaring, werkuren worden gekozen naar beschikbaarheid.

Zaal :

Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café.

Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.

Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken.

De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

Keuken :

 • Je helpt de chef-kok op drukke momenten met het voorbereiden van gerechten;
 • Je bereidt indien nodig mee de mise-en-place voor;
 • Je zorgt voor orde en netheid in de keuken;
 • Je neemt de verantwoordelijkheid voor de afwas van borden, pannen, potten en ander keukengerei op jou;
 • Je gaat als een allround keukenmedewerker aan de slag die de chef-kok zo optimaal mogelijk ondersteund.
 • Profiel

  H elikopterview : Tijdens je gehele shift ben je zo alert als een arend en zie je makkelijk waar er iets gedaan moet worden. Voor jou

  komen er nergens verrassingen tevoorschijn.

  O rganisatietalent : Geen enkele drukte kan jou van slag brengen. Als stressbestendige en klantgerichte persoon ga je kalm en

  overzichtelijk te werk.

  R esultaatgerichtheid : Orde en netheid zijn van groot belang, jij maakt alles spik en span. Service en klantgerichtheid zijn begrippen die

  je hoog in het vaandel draagt.

  E xpertise : Bedienen en opdienen vormen geen probleem voor jou. Ook wanneer je deze expertise nog niet optimaal bezit, sta je open om zo veel en zo goed mogelijk bij te leren om je job optimaal te kunnen uitvoeren.

  C ommitment : Je bent plichtsbewust en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Je job is een belangrijk deel in je leven dat je met hart en ziel uitvoert.

  A anpassingsvermogen : Een 6-dagenweek en flexibele uren schrikken jou niet af. Bij problemen reageer je telkens consequent, beheerst en respectvol.

  Aanbod

  Je komt terecht in een team waar collegialiteit centraal staat. Er heerst een bijzonder goede werksfeer en ook de omgeving is aangenaam om in te vertoeven.

  Wij bieden jou een leuke en variërende flexi job met een correcte vergoeding!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier