Animator kinderfeestjes
Party voor Kids vzw
2600 Antwerpen
1 dag geleden
source : Student.be

Company description

Party voor Kids organiseert leuke feestjes voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

De feestvierders kunnen hun feestjes samenstellen adhv verschillende thema's, extra partyfood en enkele toffe extraatjes.

Om deze feestjes in goede banen te kunnen leiden, zoeken wij enthousiaste jongeren (minimum 18 jaar, in het bezit van attest goed gedrag en zeden) die de feestvierende kinderen een toffe namiddag kunnen laten beleven.

De feestjes gaan door op zaterdag en zondag en dit gedurende het hele jaar, uitgezonderd juli en augustus.

Het feestje zelf is telkens van 14u tot 17u en wordt opgebouwd vanaf 13u.

Job description

Party voor Kids organiseert elk weekend leuke en gevarieerde verjaardagsfeestjes met verschillende spelletjes en knutselactiviteiten.

Deze feestjes zijn er voor kinderen van 3 tot 12 jaar en gaan enkel door op onze vaste locatie in Edegem. Omdat de kinderen uiteraard begeleid moeten worden tijdens deze feestjes zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste monitoren (MINSTENS 18 jaar) !

Searched Profile

Je bent een enthousiaste persoon die graag met kinderen samenwerkt en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Ervaring als animator of leiding in jeugdbeweging is een meerwaarde, maar geen vereiste.

We offer

Je komt terecht in een superleuke organisatie, met een goede omkadering en begeleiding. Je krijgt een correcte vergoeding voor je inzet.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier