Werfleider Buildings Aartselaar
ENGIE
Antwerpen, Belgium
4 dagen geleden
source : Experteer

Zoek je een job als Werfleider en heb je interesse in de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen? De divisie Buildings verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen, kantoorcomplexen, ziekenhuissector, warenhuizen, semi- industrie,.

 • zowel in de openbare als in de privé-sector.Samen met de klant wordt gezocht naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.
 • Vaak resulteert dit in een volledig ge ntegreerd gebouwenbeheersysteem.Jouw missieAls Werfleider ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van meerder werven.

  je stuurt de ploegen aan waar nodig en staat in contact met de klant.je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en de opvolging van belangrijke werven.

  In overleg met de projectmanager analyseer je het lastenboek en doe je het nodige om een efficiënte planning op te stellen en te implementerenje controleert o.

  a. de rendementen en de werkmethodesje volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectmanager en de klantje geeft leiding aan een 20-tal medewerkers en je superviseert de onderaannemersje beheert en bewaakt de veiligheid op de werfJouw profielje hebt minimum een technisch A2-diploma met relevante ervaring je hebt enkele jaren relevante ervaring op gebied van montage van nieuwbouw of onderhoudsprojecten in gebouwenelektriciteit jouw stijl van communicatie laat toe om zowel doeltreffend leiding te geven aan werfpersoneel, als op een gepaste manier te communiceren met de klant, de hiërarchie en de onderaannemerstalenkennis : goed tweetalig Nederlands / Frans informaticavaardigheden : kennis van de courante office toepassingenje hebt een rijbewijs BJouw HR-contactpersoonLien Minnebier 0473 / 13.

  66.20 - lien.minnebier engie.comWerkplaats : AartselaarAdditional InformationPosting Date : Sep 8, 2020

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier