Dossierbeheerder Uitkeringen
Christelijke Mutualiteit
GENT
7 uur geleden

Je behandelt en beoordeelt de nieuwe en actieve individuele dossiers van arbeidsongeschikte leden met het oog op het correct en tijdig uitbetalen van hun uitkering.

Je staat in voor de administratieve voorbereiding, behandeling, verwerking en opvolging van alle dossiers. Je legt daartoe de nodige contacten met externen en je verschaft de leden correcte informatie.

Je houdt je kennis van wetgeving en reglementering up-to-date en bouwt zo geleidelijk je expertise op. Je hebt een diploma op bachelorniveau of hebt relevante ervaring als dossierbeheerder.

Kennis van of affiniteit met sociale wetgeving is zeker een pluspunt. Je bent goed in analyse en interpretatie van wetgeving, reglementering en berekeningen.

Je bent administratief onderlegd en kan nauwkeurig en resultaatgericht werken. Je beschikt tevens over goede communicatieve vaardigheden die jou helpen om op een klantgerichte manier informatie via telefoon te begrijpen, alsook door te geven aan leden, collega’s en andere instanties.

Een voltijds contract van bepaalde duur voor een periode van 1 jaar. Een competitieve verloning met diverse extralegale voordelen.

Een veelzijdige functie met ruimte voor autonomie en initiatief en collega’s waarmee je met plezier samenwerkt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier