Payroll Officer
TUC RAIL
Brussel, België
1 dag geleden
source : Joblift

De context Als project- en ingenieursbureau voor spoorweginfrastructuurprojecten werktTUC RAIL actief mee aan de mobiliteit van morgen.

In oktober 2018 heeft TUC RAIL een van haar meest ingrijpende transformatiesin haar 25-jarige geschiedenis beleefd. Sinds dan opereren we vanuit een pureprojectstructuur gebaseerd op projectteams en Competence Centers.

HR speelt in dit traject een cruciale rol in het ondersteunen van deorganisatie in het realiseren van deze change enerzijds (Slagzinnen : autonomie, initiatief, samenwerking, communicatie, kwaliteit, erkenning), maarook in het uitbouwen van een HR-

organisatie op maat van deze nieuwe structuur.Daarom zoeken we vandaag versterking voor ons HR TEAM. Wat ga je doen? : In de HR afdeling, garandeert de Compensation & Benefits groep een betrouwbareen professionele service aan het personeel en het Management, wat betreft deidentificatie gegevens en de lonen van de personeelsleden.

1. Implementeren en optimaliseren van processen, policies en CAO* Payroll proces* Proces IN en OUT*

 • Arbeidsreglement* Buitenlandse detachering2. Uitvoering van systemen, policies en wettelijke bepalingen* Toezien op de betrouwbaarheid van de identiteits-
 • en salarisgegevens* Erop toezien dat de administratieve formaliteiten en de betalingen in overeenstemming zijn met de regel-

  en wetgeving alsook binnen de deadlines3. Ervoor zorgen dat de payroll tool en zijn interfaces optimaal werken4. Communicatie* Via verschillende kanalen een efficiënte communicatie garanderen betreffende de processen en de toepassing ervan* Als referentiepersoon fungeren voor de medewerkers in geval van vragen* Belangrijke informatie communiceren aan de verantwoordelijke5.

  Reporting* Statistieken (inclusief KPI's) en nota’s bezorgen met respect voor deadlines en de verwachte kwaliteit (inhoud en vorm).

  Wie zoeken wij? : Je bent in het bezit van een bachelor in de HR of gelijkwaardig door ervaring* Je hebt minimum 5 jaar relevante ervaring in payroll* Je beschikt over een vergevorderde kennis van de payroll en een goede kennis van de sociale wetgeving* Je bent nauwkeurig en aandachtig naar de details* Je bent communicatief en een uitgesproken teamspeler* Je bent resultaatgericht en je respecteert de afgesproken doelstellingen en deadlines* Je bent voorzichtig met de vertrouwelijkheid* Je bent vlot tweetalig (Nederlands / Frans)* Je hebt ervaring met de courante MS Office toepassingen, voornamelijk met Excel.

  Wat bieden wij? : Een unieke job in een open en communicatieve omgeving waar autonomie gestimuleerd wordt. Meewerken aan belangrijke projecten die bijdragen aan een duurzame mobiliteit voor de samenleving.

  Flexibiliteit met nadruk op een goede balans tussen werk en privé , eencontract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk salaris, bonus, groeps-

  enhospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, voordelige tarieven voorverplaatsingen met de trein, carrièreplan met technische en niet-

  technischeopleidingen, 20 verlofdagen en 13 compensatiedagen (bij voltijds uurrooster),etc. Over ons? TUC RAIL is een ingenieursbureau gespecialiseerd in spoorinfrastructuur en technologie.

  De meer dan 1000 enthousiaste medewerkers worden geïnspireerd door eenbedrijfscultuur die autonomie, innovatie en participatie stimuleert.

  Uit hunideeën vloeide in 2018 een nieuw organisatiemodel voort waarinmultidisciplinaire projectteams samenwerken en waar interactie en kennis delende motor zijn.

  Interesse? : Klik dan nu op de sollicitatieknop en bezorg ons je cv en motivatiebrief.Meer informatie? Neem contact op met Hélène Herwats op 02 / 432 74 70.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier