Packaging Coördinator
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

De dienst Creatie & Productie Packaging creëert de verpakkingen van alle huismerken van Colruyt group (Everyday, Boni Selection, Dreambee, Dreamland, Graindor, Spar ).

Als packaging coördinator zorg je ervoor dat onze eigen merken in de winkel het best tot hun recht komen.

Een knappe verpakking die in het oog springt, daar haal jij voldoening uit. Ook omdat je weet wat er organisatorisch en grafisch allemaal achter de schermen voor gebeurt.

Als Packaging Coördinator zit coördineren jou in het bloed. Je leidt alle aanvragen voor nieuwe verpakkingen in goede banen voor de eigen merken van Colruyt Group (Boni Selection, Everyday, Graindor, Dreambee, Dreamland, Spar ).

Een bestaande verpakking aanpassen of een volledig nieuwe creëren : je volgt het hele proces op de voet, vanaf de briefing tot de uiteindelijke verzending.

Je staat zowel met interne als externe diensten in contact. Zo vraag je teksten op bij onze copywriters en technische informatie bij de leverancier.

Wanneer je alle informatie verzameld hebt, zorg je voor de briefing aan de grafische ontwerpers. Zij creëren dan op basis van jouw briefing een verpakking.

In je job ga je organisatorisch te werk : je verzamelt de nodige info, maakt een grondige planning met vastgelegde deadlines, stelt prioriteiten en monitort de oplevering van verschillende partijen.

Je houdt je stakeholders op de hoogte van de status en stuurt bij waar nodig.

Ten slotte bewaak je ook de fases in het goedkeuringsproces doorheen de verschillende interne diensten (aankoop, marketing en kwaliteit).

Wanneer dit proces afgerond is, zorg je voor de verzending van het nodige drukmateriaal.

Je werkt in Halle. Dit is een tijdelijke functie tot eind 2020, met de mogelijkheid om nadien vast in dienst te komen.

 • Ervaring Je hebt ervaring in het organiseren en opvolgen van uitdagende projecten in een marketing- of grafische omgeving.
 • Kennis van druktechnieken is een pluspunt.

 • Georganiseerd en betrouwbaar - Je bent een echte teamplayer, maar je geniet ook een grote zelfstandigheid. We kunnen erop vertrouwen dat je je taken goed plant en organiseert.
 • Stressbestendig en flexibel Je blijft kalm onder alle omstandigheden en stelt je flexibel op om een verpakking goed en correct in de winkelrekken te krijgen.
 • Een deadline halen is voor jou geen probleem en je volgt projecten tot in de puntjes op.

 • Communicatie Je bent communicatief sterk : je maakt duidelijke afspraken met collega’s en communiceert helder met andere diensten.
 • Talenkennis Je hoeft zelf geen vertalingen te doen, maar je staat dagelijks in contact met verschillende leveranciers en je kan met hen communiceren in het Nederlands, Frans en Engels.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier