verkoper/ster bakkerij deeltijds mol
Randstad
Mol, Antwerpen
3 dagen geleden

job description

Een passie voor de verkoop, een lach en een warm onthaal en dit in een zaak waar het altijd lekker ruikt ! Ja wij zoeken een verkoper / ster (deeltijds 24H) voor de warme bakker in Mol.

Je helpt de klanten verder, laat ze kennismaken met het assortiment en rekent correct verder af. Je hebt oog voor orde en netheid en zorgt dat de winkel aangevuld blijft.

Na een inwerkperiode kan je zelfstandig werken, omgaan met druk en zorgen voor de opstart en / of sluit van de winkel.

qualification

 • We willen mensen aantrekken met een hart voor hun job en voor het bedrijf. Je kan klantgericht en zelfstandig werken;Je bent commercieel ingesteld;
 • Je houdt van teamspirit;Je bent computervaardig. Wil jij ook werken in een leuk team en een groeiende onderneming dan kunnen wij je volgende voorstellen.

  Voor de winkel in Mol krijg je een deeltijds contract van 24H via interim met kans op een vaste indienstname nadien. Je start een half uur voor opening of een half uur na sluit daardoor je alles correct kan opstarten of afhandelen.

  De planningen afhankelijk van de winkel worden gemaakt op week- of maandbasis (incl weekenden) en je loon start aan 11.25€ wat al verhoogd wordt na drie maanden.

  Kom proeven van de sfeer en de lekkernijen en solliciteer snel!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier