Teamleader Packaging
Experis
Brussels, Belgium
4 dagen geleden

Teamleader Packaging

Planningen, reviews, problemen analyseren, people management, chemie, farmacie, Organisatorisch, flexibiliteit, besluitvaardigheid, tweeploegen

Experis Life Sciences is op zoek naar een Teamleader Packaging voor een internationaal bedrijf binnen de Farmaceutica . Onze klant, gelegen in de regio Bornem is een sterk groeiende wereldspeler met een hightech equipment en een dynamische, down-to-earth omgeving.

Jobomschrijving

Als Teamleader Packaging kom je terecht in een GMP omgeving waarin je verantwoordelijk bent voor de aansturing van de dagelijkse operationele activiteiten tijdens jouw shift.

Met behulp van onderstaande taken word je hierin bijgestaan :

 • Opstellen van planningen en operationele reviews van de uitgevoerde taken.
 • Identificeren en analyseren van problemen en pijnpunten in kwaliteits- en rendementsverliezen.
 • Coachen en ondersteunen van de teamleden
 • Profiel

  Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Teamleader Packaging minstens over een bachelor in een technische of wetenschappelijk richting (elektromechanica, werktuigkunde, chemie, biochemie, ) aangevuld met een eerste relevante werkervaring bij voorkeur in een GMP omgeving.

  Je kan vlot communiceren in het Nederlands en Engels en hebt sterke People vaardigheden om jouw team aan te sturen. Verder behoren organisatorisch, nauwkeurigheid en planmatig ook tot jouw persoonlijkheid .

  Tot slot neem je graag initiatief , ben je besluitvaardig en sta je open voor een tweeploegensysteem (vroege en late).

  Aanbod

  Onze klant voorziet hiervoor een uitdagende job in een internationaal en sterk groeiend bedrijf. Als Teamleader Packaging kom je terecht in een dynamische, open en hightech werkomgeving met aangename collega’s.

  Bovendien krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur .

  Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door opleidingsmogelijkheden .

  Ready for the next step? Contacteer Matthias Kegels op het nummer 04 76 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels( )experis.

  be. Als jouw voorkeur uitgaat naar een andere job, neem zeker contact met mij op zodat we samen kunnen kijken naar andere mogelijkheden

  Looking forward hearing from you!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier