change management/integratie manager
Randstad
Antwerpen 1
6 dagen geleden

job description

Onze klant is volop aan het groeien en neemt volop uitvaartcentra over. We zijn op zoek naar een acquisitie manager die de integratie van deze uitvaarthuizen binnen het groter bedrijf zo vlot mogelijk kan laten verlopen.

Jij zorgt er voor dat bepaalde processen worden aangepast en de cultuur past in het groter geheel zonder dat de uitvaarthuizen hun eigenheid verliezen.

Zodre de overname rond is, kom jij in beeld.Jij zal er voor zorgen dat de overname vlot verloopt dit zowel voor de technische kant (nieuwe procedures die gevolgd moeten worden op goede manier integreren) + softere kant (cultuur integreren, waarden van het bedrijf, klantgerichtheid).

Jouw dag ziet er als volgt uit : Je zorgt voor een operationele continuïteit van de uitvaartcentra tijdens de overname.Je implementeert de gangbare procedures, zowel operationele als ondersteunende.

Je geeft de aangepaste procedures door aan de betrokken afdeling of persoon.Je volgt de tijdsschema's op met betrekking tot de processflows en procedures.

Je staat in voor de contacten met betrekking tot de acquisities.

qualification

 • Je hebt minstens een bachelor diploma en / of minstens 4 jaar relevante ervaring.- Ervaring in een omgeving werkzaam rond acquisities / change management of ervaring met het samenvoegen van bijvoorbeeld 2 afdelingen / bedrijven is sowieso wel een must!-
 • Je kan je zowel in het Nederlands als Frans vlot uitdrukken.- Je bent bereid je te verplaatsen overheen heel België, je standplaats is Antwerpen.

 • Je bent matuur en kan een warme relatie aangaan met mensen, zij vertrouwen je snel, maar je kan wel op je strepen staan wanneer bepaalde zaken moeten aangepast worden.
 • Een gevarieerde en uitdagende job - Een hecht en warm team van 6-tal personen - Een aantrekkelijk salaris + bedrijfswagen -
 • Een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur - Tewerkstellingsplaats : een 2-tal dagen vanuit Antwerpen, de rest van de tijd thuiswerk en vooral op de baan bij de uitvaarthuizen -

  Mogelijkheid tot persoonlijke groei en professionele ontwikkeling

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier