.NET Developer Financieel
ChipSoft
Antwerpen, Antwerp, BE
5 uur geleden
source : Monster

In de zorgsector, waar de ontwikkelingen op het vlak van ICT in een stroomversnelling zitten, biedt ChipSoft een ultramodern en ziekenhuisbreed geïntegreerd elektronisch patiëntendossier.

Dankzij een groeiend marktaandeel in België is ChipSoft op zoek naar nieuwe collega’s. Jouw job Je ontwerpt, ontwikkelt, ondersteunt en onderhoudt samen met collega’s de financiële module binnen HiX, onze ICT-totaaloplossing voor de zorg.

Je schrijft objectgeoriënteerde code, speurt naar verbeteringen, werkt aan vernieuwende projecten, doet code reviews en voert testen uit.

Een uiterst verantwoordelijke job, want dankzij jouw software kunnen ziekenhuizen de verleende zorg factureren. Je stemt regelmatig met collega’s af hoe je onze software nog verder kunt verbeteren.

De wet- en regelgeving waaraan ziekenhuizen dienen te voldoen, verandert regelmatig. Jij zorgt ervoor dat jouw’ financiële module altijd op de actuele situatie is afgestemd.

Jouw werkdag De ochtend start met jouw belangrijkste taak voor de komende sprint : je zoekt meteen uit welke software-aanpassingen nodig zijn voor een feilloze financiële afhandeling binnen ziekenhuizen.

Hierna ga je verder met het ontwikkelen van nieuwe en het verbeteren van bestaande functionaliteiten binnen HiX. Na het testen check je je code in en maak je de release notes op.

Zodra deze klaar zijn en de build server je wijzigingen heeft opgepikt, kunnen jij en je collega’s van het team Implementatie & Support de werking verifiëren.

Hierbij krijg je feedback en ondersteuning indien er toch nog iets aan de werking schort. Jouw team Je wordt tewerkgesteld op ons kantoor in Antwerpen onder de afdeling Research & Development.

Elk R&D-team richt zich op een of meerdere aandachtsgebieden. Jouw focus ligt bij het facturatiegedeelte van onze software.

Je wordt omringd door experts met wie je kan samenwerken en van wie je kan leren. Wat bied jij? Je behaalde minimaal een bachelordiploma in software development Kennis van het .

NET framework, C#, WPF en SQL zijn pluspunten Een aantoonbare interesse in OO-design en design patterns Affiniteit met en kennis van de gezondheidszorg, voornamelijk de financiële kant De nodige zelfstandigheid in het uitvoeren van je taken Het vermogen productief te overleggen met diverse niveaus en disciplines binnen een groter project Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel Je hebt een goede kennis van het Nederlands Wat bieden wij?

Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij : Een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen ( waaronder maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering) 20 wettelijke verlofdagen aangevuld met 12 ADV-dagen Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden Een informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd Een modern kantoor met goede bereikbaarheid (nabij station Antwerpen-Berchem) Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf Heb je vragen over een vacature of ChipSoft?

Onze recruiters zitten voor je klaar. Bel ons op werkdagen via +31 20 4939000. Je kunt ook mailen naar werken chipsoft.nl.

Zie je geen passende vacature, maar kun jij ChipSoft wél versterken? Stuur dan een open sollicitatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier