Werfleider telecom
Whoohoo
Oost-Vlaanderen
18 dagen geleden

Over het bedrijf

Heb jij een grote interesse binnen de telecom sector en heb jij uitstekende skills als leidinggevende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om de werf te versterken!

Je komt terecht in een grote onderneming waarbij iedereen met respect wordt behandelt. Deze onderneming is gespecialiseerd in onder andere de telecomwereld, elektromechanische installaties en tunnelverlichting op openbare plaatsen.

Momenteel zijn ze op zoek naar een werfleider telecom om hun team in Vlaanderen te versterken!

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma in ICT, elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring. Een voorkennis van telecom is een grote meerwaarde.

Als werfleider telecom heb je uitstekende leidinggevende skills en kan je goed met anderen samenwerken.

In het bedrijf heerst een mensgerichte sfeer waar het teamgevoel erg belangrijk is. Doordat het bedrijf in verschillende sectoren aanwezig is, is er altijd werkzekerheid.

Verder is het een erg vooruitstrevend bedrijf dat ook heel zorgzaam is voor elkaar. Door het mensgerichte aspect organiseert het bedrijf veel teamevents zoals een BBQ in de zomer, de sint die op bezoek komt, een eigen loopclub dat georganiseerd wordt en nog veel meer.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, ecocheques en 6 extra verlofdagen per jaar omdat zij in een 39-uren stelsel werken.

Over de functie

Als werfleider ben jij de persoon die dagelijks de coördinatie doet op de werf. Indien er problemen zijn op de werf dan ben jij de eerste die denkt aan een oplossing en jouw team aanstuurt deze op te lossen.

Jij vraagt ook de vergunningen aan voor de telecom en zorgt voor een correcte planning en organisatie. Jij bent ook het aanspreekpunt voor klanten en denkt mee over hoe de werf veilig verloopt.

Op het einde van jouw dag rapporteer jij aan jouw manager

Functie eisen

 • Je bezit een hoger technisch diploma ICT, elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt een grote interesse in de telecomwereld
 • Je hebt uitstekende leidinggevende skills
 • Je hebt een echte hands-on mentaliteit
 • Organiseren is jouw tweede natuur
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier