Hands-on coördinator technische dienst (m/v)
Konvert Interim Tielt
Tielt, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een toonaangevend bedrijf zijn wij op zoek naar een hands on coördinator voor de technische dienst. In deze functie met veel verantwoordelijkheid zal je verschillenden zaken tot je takenpakket mogen rekenen : - Coördinatie en uitvoering van preventief en curatief onderhoud - Wij zoeken een hands on persoon, dus zelf doe je ook de nodige interventies in het machinepark - Onderhoudsplannen opstellen en zorgen voor de dagelijkse planning, uitvoering en werkvoorbereiding - Contacten met buitenfirma's en opvolging ervan - Beheer van wisselstukken en samenspraak met de technisch manager - 2 techniekers aansturen - nauw samenwerken met de technisch verantwoordelijken en productieplanner.

Aanbod

Contracten met onderaannemers of leveranciers opvolgen en coördineren (verlengingen, nieuwe contracten, vervaldata, ...).

De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden. De bevoegdheid en attesten van het personeel controleren.

De onderhoudsinterventies en procedures uitwerken of bijsturen. De shutdowntijd van de installatie, de duur van de interventie en de kosten en middelen aan personeel, techniek, .

 • inschatten. De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren. Domein : Elektriciteit, elektronica en elektrotechniek.
 • Domein : Hydraulica, pneumatica. Domein : Mechanica. Domein : Onderhoud. Domein : Productie. Een project leiden. Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.

  Onderhoudsgegevens en storingen analyseren (historiek, defecten, ...), de oorzaken bepalen en corrigerende acties vastleggen.

  Onderhoudsrapporten opmaken (kosten, termijnen, ...)Veranderingen en verbeteringen bepalen en aanbevelen (organisatie, werktuigen, materiaal, gereedschap, .

 • Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen. Technische ondersteuning en advies geven aan diensten en klanten (coördinatie, uitwerking, .
 • Technische oplossingen bepalen voor het verbeteren van de uitrusting en installaties (kwaliteit, geschiktheid, cycli, veiligheid, .
 • Toezicht houden op de interventies en op de werking van uitrusting, materieel en installaties (keuringen, tests, proeven, instellingen, .
 • Tussenkomen in het kader van specifieke acties van het leger (ondersteuning van de troepen, ...) - Een gevarieerde hands on-job (60% op de werkvloer - 40 procent bureauwerk) - Je komt terecht in een toonaangevende en ambitieuze KMO - Je komt terecht in een nog steeds groeiende onderneming waarin je jezelf ook volledig kan ontplooien - Open bedrijfscultuur - Een bedrijf waarin er ruimte is voor initiatief en participatie - Er worden opleidingen aangeboden - Correct en interessant loonpakket
 • Vereiste kwalificaties

 • Je bent een Bachelor elektro-mechanica (A1) of gelijkwaardig door ervaring (A2) - Je hebt kennis van mechanica, pneumatica, hydraulica, elektriciteit PLC-kennis is een voordeel - Je hebt kennis van MS Office, waarbij Excel geen geheimen voor je kent - Orde en netheid zijn eigen aan je persoon - Je bent stressbestendig en je blinkt uit in nauwkeurig werken - Je kan perfect zelfstandig én in team werken - Je bent kritisch ingesteld, steeds op zoek naar het waarom' van de zaken en bent zelf beslissingsvaardig.
 • Je weet jouw team te motiveren om mee te werken aan de verdere uitbouw en optimalisatie van de technische dienst. - Je werkt gestructureerd, denkt procesmatig en bent hands-on.
 • Je bent communicatief en spreekt vlot N / E, kennis van andere talen, bijv. Duits, is een plus
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier