Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
14 dagen geleden
source : Jobat

Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-

 • afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket : Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren;
 • Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken.

  Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt.

  Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  Je bent in het bezit van een technisch diploma, bij voorkeur elektriciteit, elektromechanica, onderhoudstechnieken,... Je hebt een brede kennis van en interesse in techniek, zoals elektriciteit, mechanica, automatisatie, motoren,.

 • Je kan zelfstandig werken. Je weet hoe je prioriteiten moet stellen. Je wenst veilig en hygienisch te werken. Indien je kennis hebt van de HACCP-
 • normen is dit een pluspunt. Je wenst in een voedingsbedrijf te werken, waar de typische geur van hun product overheerst. Je wenst te werken in een flexibel twee ploegen systeem en vindt het niet erg om op zondag te werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier