Recruitment consultant bij snel groeiend Internationaal Kantoor, Brussel
Austin Bright
Brussel, BE
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Gedreven, leergierig en een absolute go-getter? Dan zijn wij op zoek naar jou! Even voorstellen : Austin Bright, aangenaam! We zijn een snelgroeiend rekruteringskantoor dat zich richt op zowel de financiële markt alsook de IT-sector.

Met bijna 20 enthousiaste medewerkers die mee helpen timmeren aan het succes van Austin Bright gaan we dag in dag uit op zoek naar de juiste job voor de allerbeste kandidaten.

Om onze (internationale) groei verder te kunnen garanderen gaan we enthousiast op zoek naar young potentials die voluit kiezen voor een succesvolle carrière.

Oké, tof zo'n recruitment consultant, maar wat doe je precies? Reken maar op een veelzijdige job! Geen enkele dag zal dezelfde zijn.

Je gaat op zoek naar de beste kandidaten en legt contacten zodat jij de personen kan doorgronden. Maar ook klanten behandel je gewoon zelf! Je zal proberen hun noden te begrijpen en hieraan de juiste kandidatuur koppelen.

Je bouwt actief mee aan de groei van het kantoor en helpt steeds nieuwe man... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier