OPTICIEN
Hays Gent
Gent, E Flanders, BE
1 dag geleden
source : Monster
 • Bachelordiploma en / of relevante werkervaring
 • Oogmetingen en montage glazen
 • Familiale werksfeer Onze klant, Optiek Collette in Gent, is op zoek naar een gediplomeerd opticien / optometrist om het team te versterken.
 • Deze high-end brillenwinkel houdt er absoluut een familiale sfeer op na en mensen mooier én gelukkig maken is hun motto.

  Je zal als opticien hoofdzakelijk instaan voor de meting van de ogen. Na een top-of-the-art interne opleiding werk je steeds heel precies en nauwgezet.

  Je gaat hierbij ook steeds professioneel te werk en je handelt klantgericht. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitmeten, bestellen en monteren van de diverse brillenglazen en van de harde en zachte contactlenzen.

  Op zeer drukke momenten sta je mee in voor de verkoop in de winkel. Optiek Collette is op zoek naar ofwel een gediplomeerd opticien / optometrist of naar iemand met relevante werkervaring die openstaat om nieuwe kennis en technieken aan te leren.

  Je houdt ervan om het beste van jezelf te geven en bent leergierig. Je bent zeer sociaal en kan hierdoor omgaan met alle soorten klanten.

  Je kan jezelf uitdrukken in het Engels en het Frans. Onze klant biedt naast de verloning een bonus aan als de targets behaald worden.

  Je zal ook continue opleiding (NCC, MKH, CZA, ZEISS learning) krijgen en je mag 2x per jaar mee naar een internationale optiekbeurs in het buitenland.

  Heb je interesse in deze uitdagende vacature? Contacteer Patty Cathelyn via 09 / 233.11.83 of via

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier