Application Specialist
Vrije Universiteit Brussel
Brussels, Elsene, Belgium
3 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

De Vrije Universiteit Brussel staat al meer dan 50 jaar voor vrijheid, gelijk(waardig)heid en verbondenheid en dat leeft sterk op onze campussen bij zowel studenten als personeel.

Bij de VUB vind je een diverse verzameling aan persoonlijkheden : innovators pur sang, maar vooral mensen die 100% hun authentieke zelf zijn.

Met zo'n 3500 medewerkers zijn we de grootste Nederlandstalige werkgever, in de privésector, in Brussel; een internationale stad waarmee we ons maar al te graag verbinden en waar(rond) onze 4 campussen gelegen zijn.

In het algemeen strategisch plan van de universiteit wordt ICT gedefinieerd als een "key enabler" voor onderwijs en onderzoek.

De VUB is zich bewust van de uitdagingen die op haar afkomen en plaatst daarom IT en de modernisering van haar applicaties (Studentenadministratie, Onderzoeksadministratie, Finance, HR, ) hoog op de agenda.

Om zich ervan te verzekeren dat deze applicaties beantwoorden aan de behoeften van de business eigenaars en de gebruikers en dat de meest geschikte functionaliteiten voor de eindgebruikers correct geconfigureerd worden, zijn we op zoek naar een application developer, meer bepaald voor ons studentenadministratiesysteem.

Je komt terecht in een team met een 20-tal collega's , analisten, collega-developers en testers. Een cross-functioneel team waar samenwerking key is.

Ook met de product manager van het studentenadministratiesysteem en de systeembeheerders binnen de afdeling Operations en Infrastructuur werk je nauw samen.

Jouw focus is het studentenadministratiesysteem van de universiteit; dit is pakket gebaseerde software met een rits aan delivered capabilities.

Een greep uit jouw werk : Samen bekijken met analisten, developers en testers wat de beste opties zijn om bepaalde delivered capabilities te configureren.

Deelnemen aan refinement workshops om zo te achterhalen waar je waarde kan creëren voor de eindgebruiker. Je configureert aan de hand van acceptatiecriteria en user stories bepaalde capabilities in het systeem.

Je voert testen uit om na te gaan of jouw configuratie correct is. Je denkt mee over de meest geschikte delivered capabilities en stelt deze pro-actief voor aan het team.

Je onderhoudt zeer nauwe contacten met de analisten, ontwikkelaars en testers. Je werkt binnen het agile process (Kanban) en neemt deel aan de verschillende ceremonies.

Voor deze functie zal Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus in Elsene je thuisbasis worden, in combinatie met thuiswerk.

Herken jij jezelf in de volgende elementen? Wij zoeken iemand met minstens een Bachelor diploma. Zowel senior als junior profielen worden in aanmerking genomen.

Ervaring met ERP-systemen is een sterke plus. Je bent niet bang om nieuwe tools te leren en te experimenteren met software.

Je spreekt en schrijft vlot in het Nederlands en Engels en past je boodschap gemakkelijk aan afhankelijk van je doelpubliek.

Je kan ook documentatie schrijven in het Nederlands en Engels. Je neemt initiatief, bent stressbestendig en werkt graag zelfstandig.

Word jij onze nieuwe collega? Dan bieden we je een contract van onbepaalde duur (100%) aan met een salaris gekoppeld aan graad 6 (min.

€3.228 - max. €4.667 bruto maandloon), graad 7 (min. €3.341 - max. €5.153 bruto maandloon) of graad 8 (min. €3.790 - max.

€5.753 bruto maandloon), afhankelijk van je competenties en eerdere relevante werkervaring. Bij de VUB garanderen we een open, betrokken en diverse werkplek en bieden we je kansen om je carrière (verder) uit te bouwen.

 • Daarnaast geniet je van voordelen als : Maximale terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en / of een fietsvergoeding;
 • Een kosteloze hospitalisatie- en zeer mooie groepsverzekering met gewaarborgd inkomen; De ruimte om je job-inhoud mee te vormen en voortdurend bij te leren via VUB LRN;
 • Toffe collega's met uiteenlopende expertises en een enorme drive; Voordelige sportmogelijkheden : atletiekpiste on campus', korting in het zwembad en bij Basic Fit;
 • Ecocheques; Heerlijke maaltijden in onze campusrestaurants aan een aantrekkelijk tarief; Thuiswerk; Een open en familiale werkomgeving met aandacht voor je work-life balance én een uitzonderlijke verlofregeling met 35 verlofdagen (bij voltijdse tewerkstelling) , 2 extra verlofdagen en 1 week tussen Kerst en Nieuwjaar.

  Geïnteresseerd? Spreekt deze functie je aan? Stel je kandidaat ten laatste op 01 / 07 / 2022 via onze VUB-jobsite. Ons sollicitatieproces voor deze vacature ziet er als volgt uit : Stap 1 : CV-screening door een van onze recruiters.

  Stap 2 : Een digitale vergelijkende proef gaat door op 15 / 07 / 2022 (onder voorbehoud van wijzigingen). Stap 3 : Een finaal gesprek staat gepland op in de derde week van juli (flexibel, onder voorbehoud van wijzigingen).

  Contact : Vragen over de functie-inhoud? Contacteer ragnhild.van.der.straeten vub.be of 0478 / 720489 Vragen over de selectieprocedure of het aanbod?

  Contacteer annelies.jongert vub.be of 0479 / 749370 Wil je graag weten hoe het is om te werken bij de VUB? Ga da... ICT, Engineering, Business, ERP-software, Onderwijs, Kanban, TAL, User Stories, Ritsen, Wetenschap, Engelse taal, Schrijven, Stressbestendigheid, Operations, Workshops, Samenwerking, Nederlands, Infrastructuur, Onderzoek Originele vacature is te vinden op StepStone.

  be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

  be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

  ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

  be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier