Adviseur Verzekeringen te Drongen/Gent
Verzekeringsmakelaar François-Steenbeke
Drongen, Oost-Vlaanderen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

e gaat aan de slag als verzekeringsadviseur in een team van 5 personen. Binnen het team zal jij verantwoordelijk worden voor advies aan klanten en het beheer van hun verzekeringscontracten binnen het domein van BOAR verzekeringen.

Je zal in deze omgeving in aanraking komen met alle klantensegmenten (particulieren, zelfstandigen en KMO bedrijven) en alle soorten niet-leven verzekeringen (Auto, brand, aansprakelijkheidsverzekeringen, .).

Je bent het aanspreekpunt van klanten voor al hun verzekeringsbehoeften binnen Niet-Leven. Je voert persoonlijke adviesgesprekken met klanten op kantoor of je staat klanten telefonisch en schriftelijk te woord bij nieuwe aanvragen of wijzigingen in de bestaande verzekeringscontracten.

Je brengt de behoeften van de klant in kaart en je gaat op zoek naar de beste tarief - en contractvoorwaarden. Je vergelijkt hierbij de contract- en tariefvoorwaarden van verschillende verzekeringsmaatschappijen en je werkt offertes uit.

Je bespreekt de diverse verzekeringsmogelijkheden met de klant en je begeleidt de klant in het maken van de best passende keuze.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de verzekeringscontracten : de opmaak van de uiteindelijke polis, het beheer en de verwerking van de nieuwe of gewijzigde verzekeringscontracten in de interne beheersystemen (BRIO).

Je werkt in deze omgeving in teamverband en je stemt regelmatig zaken af met je collega’s en met de kantoormanager. Daarnaast zal je ook dagelijks veelvuldige contacten hebben met klanten en met verzekeringsmaatschappijen.

 • Je bent in het bezit van een bachelor diploma (bachelor financie- en verzekeringswezen of andere).
 • Je kan terugbuigen op minimum 2 tot 3 jaar ervaring (of meer!) binnen verzekeringen en dit bij voorkeur bij een verzekeringsmakelaar.
 • Je luistervaardigheid en je empathisch vermogen stellen je in staat klantenbehoeften goed in kaart te brengen.
 • Dankzij je communicatieve vaardigheden ben je ook in staat verzekeringsmaterie op een heldere manier toe te lichten aan een divers doelpubliek.
 • Je bent een teamplayer die ook autonoom kan werken en je kan de nodige verantwoordelijkheidszin aan de dag leggen.
 • Je kan vlot overweg met de courante softwarepakketten en leert snel nieuwe dingen aan. Kennis van het pakket Brio is een troef, maar geen vereiste.
 • Je bent administratief sterk en je werkt accuraat en gestructureerd.
 • Je bent op zoek naar een vaste en stabiele job in de eigen woonregio met voldoende verantwoordelijkheid en uitdaging, waarvoor je je op lange termijn wenst te engageren.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier