Hulpkok grootkeuken Puurs (38u / week, ochtend)
ISS is een toonaangevende onderneming op het gebied van werkplekervaring en facility management. Wij zorgen mee voor werkomgevingen die bijdragen tot betere bedrijfsresultaten en die het leven gemakkelijker, productiever en plezieriger maken.
Onze geëngageerde medewerkers staan voor topkwaliteit.
We geloven in onze purpose : Connecting people and places to make the world work better.
Functie
U staat in voor de mise-en-place, schikken en garneren van koude en warme gerechten, het coördineren en superviseren van de werkzaamheden van de keukenhelpers bij een bedrijf in Puurs .
U ressorteert onder de chefkok. Uw taken :
1. Voorbereiding dienst :
U doet mise-en-place voor de koude gerechten van het dagmenu : koude schotels, saladbar, desserten.
U geeft werkinstructies aan het keukenpersoneel voor de mise-en-place, bereidingen, bakken, schoonmaken en ordenen van het keukenmateriaal.
2. Tijdens de dienst :
U bereidt en werkt koude en warme gerechten af volgens bestelling (onder supervisie van de chef de partie) U schikt en garneert op borden en schotels, respecteert de positionering van de verschillende maaltijdcomponenten.
U staat aan de grill en doet aan "show cooking"
U springt in voor collega's tijdens piekperiodes.
3. Na de dienst :
U ruimt uw afdeling op.
U controleert en verwerkt voedseloverschotten.
U controleert kwaliteit en versheid van de producten.
U zorgt voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen.
U controleert de voorraad en geeft bestellingen door aan de sous-chef of keukenverantwoordelijke.
U maakt werkinstrumenten en werkplaatsen schoon.
U staat in voor de orde, netheid en veiligheid in de keuken.
U respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden.
U signaleert storingen of defecten.
U neemt deel aan werkoverleg met collega's.
U geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, gerechten of prestaties.
Werkuren : maandag tot en met vrijdag van 7u30 tot 15u36 (38u / week)
Profiel
Ons aanbod
Puurs