Kwaliteitsverantwoordelijke Charcuterie Fine Food Meat
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Fine Food Meat, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle vleesproducten voor onze eigen merken.

Als kwaliteitsverantwoordelijke zorg je ervoor dat ons kwaliteitsbeleid strikt wordt toegepast, zodat we onze klanten alleen de beste voedingsproducten aanbieden.

Je gaat aan de slag in ons eigen vleesverwerkende bedrijf Colruyt Group Fine Food Meat. Als kwaliteitsverantwoordelijke vertaal je het kwaliteitsbeleid voor voedingsproducten naar duidelijke doelstellingen, afspraken, normen en regels voor je team.

Zo zorg je er mee voor dat we onze belofte naar onze klanten toe waarmaken : kwaliteit!

Wat doe je concreet?

 • Je werkt mee aan het uitbouwen, implementeren en onderhouden van het kwaliteitssysteem.
 • Je legt kwaliteitseisen en controleschema’s vast en volgt deze proactief op. Je coördineert en beoordeelt ook productspecificaties, controles, analyses en klachten.
 • Je vindt je weg in de wetgeving daarrond.

 • Je werkt nauw samen met de teams binnen de productie. Je evalueert gegevens, initieert actieplannen, volgt ze op en stuurt bij waar nodig.
 • Daarnaast besteed je een deel van je tijd aan het continu optimaliseren en onderbouwen van de HACCP-plannen en het kwaliteitshandboek.
 • Je draagt onze kwaliteitsgedachte enthousiast uit op werkvloer. Samenwerken en communiceren is dan ook cruciaal in deze functie.
 • Waar nodig geef je ondersteuning. Bovendien sta je garant voor een foutloze administratie en documentatie, maar ook voor praktijkgerichte acties.

 • Je houdt je kennis up-to-date door je sterke externe focus.
 • Je werkt in Halle.

  Kennis en ervaring - Je behaalde minstens een bachelordiploma in een voedinggerelateerde richting en je hebt minstens 5 jaar ervaring met voedselveiligheid en kwaliteitssystemen zoals BRC, IFS, FSSC 22000 en ISO 22000 en autocontrolesystemen (ACS).

  Ervaring met vlees is een pluspunt, maar niet noodzakelijk.

  Assertiviteit Je brengt je standpunt duidelijk over naar je collega’s binnen productie, en kan beslissingen nemen.

  Probleemoplossend en analytisch vermogen Je kan probleemsituaties analyseren, legt makkelijk verbanden en hebt inzicht in workflows en processen.

  Je speelt vlot in op problemen en beslist snel wat de beste oplossing is.

  Sterke communicatie Je voelt snel aan hoe je de zaken moet aanpakken binnen onze organisatie (via e-mail, face to face, via een chef ) en je gaat vlot gesprekken aan.

  Je bent bereid je kennis te delen met je collega’s. Bovendien verdedig je je standpunt op een heldere manier en ga je goed om met feedback.

  Flexibiliteit Is er een productieprobleem? Dan ben je bereid om vroeger naar kantoor te komen of om langer te blijven.

  Talenkennis Je communiceert vlot in het Nederlands en het Frans. Zo kan je met al je collega’s goed samenwerken.

 • Afwisseling en verantwoordelijkheid Geen enkele dag is dezelfde. Je werkt samen met veel verschillende mensen en je hebt een gevarieerd takenpakket met een grote verantwoordelijkheid.
 • Groeikansen Je kan bij Colruyt Group heel wat interne en externe opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.
 • Aantrekkelijk loonpakket Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een bedrijfswagen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier