PROCESINGENEIUR
Hays Kortrijk
Kortrijk, West-Vlaanderen, België
6 dagen geleden
source : Jobat

In deze bijkomende functie van procesingenieur ben je verantwoordelijk voor de continue verbetering van de productieprocessen en de implementatie ervan op de werkvloer.

Je zal de optimale productieparameters vastleggen en beheren en ingeval van een proces- of productiestoring werk je een structurele oplossing uit.

Je doet verbetervoorstellen om de kwaliteit en het rendement van de productie te garanderen; de praktische uitvoering gebeurt i.

s.m. de technische dienst. Verder heb je een belangrijke inbreng in investeringsprojecten waarbij je mee de keuze bepaalt van de te gebruiken procestechnologie.

Dit gebeurt in nauw overleg met R&D, IT, engineering en de productieafdelingen. Je motiveert de noodzaak en economische verantwoording van een project.

Ingeval van goedkeuring neem je een actieve rol op in het projectteam om ervoor te zorgen dat de uitvoering volgens de gemaakte afspraken en specificaties verloopt.

Finaal is het belangrijk dat je als procesingenieur zorgt voor kennisuitbreiding en -overdracht naar de operatoren en productiemedewerkers toe.

Je rapporteert aan de process engineering manager.

Voor de functie van procesingenieur zoekt Hays engineering een industrieel of burgerlijk ingenieur met een aantal jaren ervaring in een industriële productie.

Je spreekt vloeiend Nederlands; Engels stelt geen probleem; Duits is een troef. Samenwerken is voor jou een evidentie en je kan het overzicht bewaren over verschillende departementen heen.

Je kan probleemoplossend denken en schrikt er niet voor terug om nieuwe zaken uit te proberen. Tot slot ben je hands-on ingesteld en flexibel.

Je komt terecht in een dynamische familiale onderneming die volop investeert in een hoogtechnologisch productie- en logistiek apparaat maar ook in haar menselijk kapitaal.

Naast een uitdagende job binnen een professioneel en ondernemend team kan je rekenen op een competitieve verloning aangevuld met extralegale voordelen, inclusief een wagen.

Ben je als ingenieur geïnteresseerd in een uitdagende, ondernemende job binnen productie in regio Menen? Solliciteer online op deze vacature of neem contact op met Leen Bekaert van HAYS Engineering Kortrijk via 056 230 460.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier