teamleader
Randstad
Herent, Vlaams-Brabant
4 dagen geleden

job description

Je coördineert en stuurt aan waar nodig : - Toezien en controleren op naleving van normen en procedures m.b.t. algemene discipline, hygiëne, orde en netheid, reiniging, hygiënechecklists, kwaliteit, veiligheid, productie rapportering, interne auditor (uitvoeren van GMP rondgang).

Corrigerend optreden indien nodig. Rapporteren aan de ploegleider.- Controleren van het productieproces en de productielijnen zodat het procesverloop gewaarborgd is en de producten voldoen aan de eisen inzake kwaliteit en kwantiteit, rekening houdend met de productieplanning en de geldende normen en procedures.

 • Adviseren en verbeteringsvoorstellen formuleren, uitwerken en implementeren volgens interne procedure ter verbetering van de organisatie van productie en productiviteit op korte en lange termijn.
 • Creatief zoeken naar alternatieven (vb. barcode printer defect : manueel afprinten). Pro-actief personeelsbezetting aanpassen voor de volgende ploeg na overleg met ploegleider.
 • Bepalen van prioriteiten van de technieker(vb. bij stilstand van verschillende lijnen tegelijkertijd prioriteiten instellen volgens interne afspraken) (hotfill / warme sauzen, bezetting / rendement, tijd nodig voor interventie).
 • Signaleren van problemen naar de technische dienst om gezamenlijk tot resultaten te komen en stilstanden in de toekomst te voorkomen.
 • Stand van zaken opvolgen van de lopende interventies o.a. bij ploegwisseling (dagelijkse productievergadering ). Je bereid alle administratie voor zodanig dat de ploegbaas hier snel mee kan handelen.
 • Je controleert dat de kwaliteit gerespecteerd word.

  qualification

 • Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs- Je hebt minstens 1 jaar ervaring is deze functie- Je spreekt vlot Nederlands-
 • Je pc vaardigheden zijn goed- Je houdt van direct communicatie en geeft feedback waar nodig. Je komt terecht in een aangename sfeer met leuke collega's.

  Je beschikt over een mooi loonpakket met extra legale voordelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier