HRBP
MSD
Heist op den Berg, BE
10 dagen geleden

HUM005401

MSD is een wereldwijde leider in de gezondheidszorg met een gevarieerde portfolio van geneesmiddelen op recept, vaccins en producten voor de gezondheid van dieren.

Het verschil tussen potentieel en prestatie ligt in de vonk die innovatie en inventiviteit voedt; dit is de ruimte waar MSD zijn 125-

jarige erfenis heeft gecodificeerd. Het succes van MSD wordt ondersteund door ethische integriteit, een voortvarend momentum en een inspirerende missie om nieuwe mijlpalen te bereiken in de wereldwijde gezondheidszorg.

Voor de afdeling Human Resources in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een :

Human Resources Business Partner

Fulltime)

die als HR-generalist verantwoordelijk is voor de HR-ondersteuning van verschillende Management Team-leden en managers van de productie afdelingen binnen de MSD

Manufacturing Division zodat zij succesvol kunnen produceren en aan de marktvraag kunnen voldoen. Je snapt de dynamiek van de productie-

omgeving en je wijzigt je planning á la minute om voorrang te geven aan andere prioriteiten. Je houdt je rug recht in discussies waar korte termijn planning en het lange termijn medewerkers-

of bedrijfsbelang botsen, waar de performance van medewerkers aandacht of actie behoeft. Je houdt ervan om zaken grondig uit te zoeken baseert je besluiten op de juiste feiten en kan tegelijkertijd snel schakelen omdat je je gezonde verstand kunt combineren met voldoende solide kennis van het arbeidsrecht en ervaring met het onderhandelen met vakbonden.

We hoeven jou niets te vertellen over het belang van Talent Management, duurzame inzetbaarheid en je voert de discussies met managers over de juiste persoon op de juiste plaats.

Je kunt je managers bijstaan in vraagstukken over strategische personeelsplanning in een krappe arbeidsmarkt voor technisch geschoold personeel.

De afdeling

We werken binnen MSD Belgie in een HR team van 4 HR Business Partners die, verdeeld zijn over twee sites in België, zorgen voor een deskundige ondersteuning van de business.

Wij zoeken momenteel een HR Business Partner voor het team van onze site in Heist op den Berg.

Het team bestaat uit twee HR Business Partners die worden aangestuurd door een HR Lead.

De mentaliteit is open, eerlijk, gezellig in een sfeer waarin hard gewerkt wordt maar waarin met humor samenwerken ook belangrijk is.

Education :

 • Afgeronde master of bachelor opleiding, bij voorkeur in Bedrijfskunde (HR Management) of Personeelswetenschappen;
 • Skills Required :

 • Minimaal vijf tot zeven jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur opgedaan in een productieomgeving;
 • Ervaring met zowel de operationele als de beleidsmatige aspecten van HRM;
 • Klant- oplossings- en resultaatgericht;
 • Zelfstandig en pro-actief;
 • Besluitvaardig en veranderingsgezind;
 • Flexibel, integer en een teamplayer;
 • In staat om op diverse niveaus binnen de organisatie te adviseren en te presteren;
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
 • Ons aanbod

  Bij MSD bieden we naast aantrekkelijke bruto jaarsalarissen ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot flexibel werken, 40 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis).

  MSD streeft bovendien naar het realiseren van een goede werk-privé balans. Bij MSD worden medewerkers geselecteerd op basis van competenties en kwaliteiten.

  Informatie & sollicitatie

  Als je interesse hebt in deze functie, dan nodigen we je graag uit om online te solliciteren. Je cv en motivatiebrief worden dan doorgestuurd naar onze recruitmentafdeling.

  Mocht je vragen hebben over de functie van HR Business Partner kun je contact opnemen met Kim Van Loo (kim.van.loo msd.com of 015 25 88 14)

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier