teamleider vulploeg supermarkt mol
Randstad
Mol, Antwerpen
6 dagen geleden

job description

Als Teamleider van het Team Verkoopklaar sta je in voor de verwerking van de goederenstroom en de verwelkoming van onze klanten met een perfect gevulde en nette winkel.

Je bereid om in wisselende shifts te werken tussen 6 uur s ochtends en 8 uur s avonds. In een beurtrol werk je ook op zaterdag en / of zondag.

In ruil daar voor krijg je een vrije dag doordeweeks.

qualification

 • Je hebt minimaal een diploma algemeen secundair onderwijs of bent bachelor.-Ervaring als leidinggevende in de retail of de horeca is een pluspunt.
 • Je kan mensen coachen, motiveren en enthousiasmeren.-Je bent een kei in plannen en organiseren.-Je bent klant- en serviceminded.
 • Je kunt snel schakelen binnen verschillende situaties.-Je bent flexibel. Uiteraard krijg je een degelijke training en begeleiding.
 • Doorgroeien naar (assistent) supermarktmanager hoort ook bij de mogelijkheden. In ruil voor je inzet geniet je een mooi salaris, allerlei voordelen en flexibele werktijden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier