Account Manager Automotive (Antw/Vl.Br./Limb)
AXA
BRUSSEL – BRUXELLES, BELGIUM
1 dag geleden

In het departement Partnerships & Multi-Distrib van de directie Retail zijn wij op zoek naar een Account Manager Automotive.

 • De Account Manager Automotive zorgt in zijn / haar perimeter voor de ontwikkeling, commerciële animatie en binding van het net van autoverdelers;
 • hij / zij levert technisch-commerciële ondersteuning om de verkoopkrachten / het netwerk te omkaderen en bij te dragen aan het bereiken van de strategische doelstellingen van de organisatie en de transformatie van het net (vooral gericht op de overeenstemming met FSMA).

  Jouw taken als Account Manager Automotive :

 • Je informeert de klanten over de producten, processen, diensten en tools; je zorgt ervoor dat elke autoverdeler (inclusief zijn personeel) de nodige opleiding krijgt voor de verkoop van de producten, het gebruik van de systemen, en op het vlak van verkooptechnieken om het aantal uitgeruste kwaliteitsverkooppunten te verhogen en te handhaven;
 • en om bij te dragen aan het bereiken van de commerciële doelstellingen die zijn opgesteld in samenwerking met de entiteiten.

 • Je zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van het algemene beleid van AXA Belgium, en van de evoluties in zijn perimeter en op de markt;
 • je houdt je technische en commerciële kennis up-to-date om ze optimaal te gebruiken in de organisatie.

  Je bouwt partnerschappen uit, je animeert het net en je onderhoudt contacten met de autoverdelers, je stelt de organisatie voor en je organiseert commerciële acties om de klantenportefeuille uit te breiden en de commerciële relaties te verdiepen.

  Op basis van je grondige technische en commerciële vaardigheden werk je samen met je interne contactpersonen in de operationele directies, treed je op een gepaste manier op bij klanten / verdelers in geval van tekortkomingen om problemen in verband met specifieke dossiers op te lossen en / of om te onderhandelen over of zaken te sluiten die te maken hebben met specifieke dossiers en AXA Belgium te engageren tot naleving van de tekenbevoegdheden die aan hem zijn toevertrouwd.

  Je coacht de autoverdelers in de ontwikkeling van hun onderneming om toegevoegde waarde te leveren en zich te positioneren als langetermijnpartner.

  Je ondersteunt de medewerkers en klanten / verdelers en staat hen bij, je deelt je technische en commerciële expertise en je kennis van de organisatie zodat ze de taken en opdrachten die aan hen zijn toevertrouwd zo goed mogelijk kunnen aanpakken.

  Je onderhandelt over een businessplan met het oog op samenwerking, je werkt de nodige middelen uit, je volgt de acties op en corrigeert ze met het oog op de uitvoering ervan.

  Je geeft de informatie intern door (over de producten, processen, diensten en tools, en over de kwaliteit van de uitwisselingen en de ondersteuning die aan de klanten wordt gegeven) om de producten en diensten aan te passen aan de markt en een optimale dienstverlening te bieden, om bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

 • Je bent in het bezit van een Bachelor of Master diploma
 • Je beschikt over een commerciële ingesteldheid die niet kan ontbreken in deze functie. Bovendien heb je interesse in de verzekeringssector
 • Je kan goed onderhandelen en je bent een goede coach, je kan een publiek enthousiast maken en overtuigen
 • Je bent klantgericht en een problemsolver
 • Je hebt een winnaarsmentaliteit, je ziet de mogelijkheden, je neemt initiatief en je bereikt resultaten
 • Je zal werken in de regio Antwerpen / Vlaams-Brabant / Limburg, bijgevolg is een zeer goede kennis van het Nederlands zeer belangrijk.
 • Bovendien heb je een goede kennis van het Frans ook.

  Bij AXA willen we veel meer zijn dan de wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer.

  Onze missie is Samen vooruit door te beschermen wat belangrijk is ’. We willen als verzekeraar waken over elk individu, de maatschappij en de wereld.

  En dat met een blik die altijd open staat voor vooruitgang.

  Als verzekeraar is AXA Belgium ook een belangrijke speler op vlak van preventie. Preventie zit in ons DNA , wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering van risico’s.

  In België is AXA marktleider in niet-levensverzekeringen. We hebben meer dan 3.000 enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om van een payer to partner ’ te gaan voor onze 3 miljoen klanten.

  Onze medewerkers zijn van cruciaal belang. Daarom zetten we in op een aangename en moderne werkomgeving en proberen we samen een diverse en inclusieve cultuur te creëren waar ieders gedachten en ideeën gewaardeerd en gerespecteerd worden.

  Onze belangrijkste leidraad zijn onze waarden : Customer first, Integrity, Courage en One AXA . Alles wat we doen, daar staan we als één team achter.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier