chauffeur CE / monteur
Accent
Rumst, BE
4 dagen geleden

Onze klant sinds jaar en dag gespecialiseerdin het demonteren, transporteren en monteren van bouwkranen.Daarnaast staan ze ook in voor het onderhoud en herstellen van dezebouwkranen.

Als totaalpakket zorgen ze ook voor het transport vanwerfketen, containers en bouwmaterialen voor hunklanten.

Functiebeschrijving

Voordeze vacature zijn we op zoek naar een chauffeur CE die ook graagde handen uit de mouwen steekt. Je zal 50% rijden en 50% van detijd helpen met het monteren en demonteren van bouwkranen.

Je zorgtervoor dat de bestelde bouwkranen op de juiste werf terecht komenen laad deze onderdelen door middel van een autolaadkraan op enaf.

Functie-eisen

 • Jebent in het bezit van een geldig rijbijwijs CE + code 95 enmedische schifting.
 • Je hebt reeds ervaring methet bedienen van een autolaadkraan of zin om dit te leren, enigeervaring met trekker oplegger is wel een must.
 • Je bent handig genoeg om het monteren endemonteren van kranen onder begeleiding uit te voeren.
 • Je bent iemand die veiligheid hoog in hetvaandel neemt.
 • Je bent iemand communicatief enmeldt uitdagingen op werven onmiddellijk.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wijbieden een job met veel afwisseling binnen een hecht familiaalbedrijf. Vader rijdt zelf nog steeds met de vrachtwagen terwijlzijn dochter instaat voor HR en administratie.

  Daarnaast heb je demomgelijkheid om jou kennis en competenties verder uit te bereidendoor de opleiding die ze geven. Na een positieve proefperiode viaAccent ligt jouw vast contract te wachten om door jou getekend teworden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier