HVAC technieker REGIO HERENTALS
Accent
Antwerpen, Antwerpen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Jouw takenpakket bestaat onder andere uit het monteren van leidingen en componenten bewerken van leidingen (braseren plooien flare trekken) labeling en bedrading aanbrengen.

 • Hierbij houd je rekening met de wensen van de klant en heb je geen 9-to-5-mentaliteit.
 • We zijn opzoek naar een HVAC technieker die mee wil groeien met de onderneming van onze klant.? Je hebt ervaring als HVAC- of koeltechnieker waardoor je een onderbouwde kennis van installaties en inzicht in plannen kan voorleggen?

  Je kan je flexibel opstellen? Een geslaagd eindresultaat stelt jou tevreden? Jouw omgeving omschrijft je als een sociaalvaardig iemand?

  Duidelijk communiceren naar collega's leidinggevenden en klanten is geen probleem voor jou? Je kan pro-actief zoeken naar oplossingen?

  Je hebt een perfecte beheersing van het Nederlandse? Je bent in het bezit van een koeltechnische certificering en een VCA-attest of bent bereid dit te halen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier