operator verwerking - 2 ploegen of vaste nacht gent
Randstad
Gent, Oost-Vlaanderen
14 dagen geleden

job description

Voor een kartonfabriek in Gent zoeken wij gemotiveerde operatoren in de verwerkingsafdeling. Op de verwerkingsafdeling worden golfkartonnen platen verwerkt tot afgewerkte kartonnen dozen.

Dit op een veilige manier, volgens gekende normen of specifieke opdracht van de klant. Daarnaast worden kwaliteitscontroles op geproduceerde dozen uitgevoerd.

De operator zal tevens instaan voor het preventief onderhoud op de verwerkingslijnen. Je zorgt voor : - productiviteit : dagelijks dient de te fabriceren hoeveelheid gehaald te worden.

Stilstanden worden geregistreerd. - Kwaliteit : Er dienen kwaliteitscontroles uitgevoerd te worden in de loop van de productie.

Deze resultaten dienen geregistreerd te worden. Afwijkingen dienen gemeld te worden aan de teamcoach. Als operator kan je ingezet worden in alle processen van de verwerking.

qualification

je kan werken met computergestuurde productieprocessen en hebt technisch inzicht je bent flexibel en kan zelfstandig werkenje hebt geen schrik van fysiek zwaar werkje hebt een goede kennis Nederlands (spreken en Lezen) Aanbod Een job met oog op vast contract binnen een internationaal bedrijf met familiaal karakter waar er geluisterd wordt naar jouw ideëen.

Het bedrijf is gericht op continu verbeteren en hanteert een unieke supply cycle strategie met een voor de industrie leidende aanpak op het gebied van duurzaamheid.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier