Mobiele beenhouwer (m/v) regio Wachtebeke
Konvert Interim Gent
Wachtebeke, BE
20 uur geleden

Profiel

Voor onze klant, regio Wachtebeke, zijn we op zoek naar een mobiele beenhouwer (m / v). Als mobiele beenhouwer spring je bij waar nodig.

Jouw taken : - Vlees verwerken. - Toonbanken aanvullen. - Klanten helpen en adviseren. - Medewerkers in het atelier aansturen en coachen.

Aanbod

De bestelling van de klant opnemenDe klant informeren over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze, .... Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden.

Karkassen en stukken vlees verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken, ). Karkassen of stukken vlees ontvangen en controleren.

Stukken vlees en slagerijspecialiteiten verpakken (bakjes, levensmiddelenpapier, ...)Ze in de toonbank plaatsen. Stukken vlees klein snijden, klieven of hakkenBraadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, .

 • maken. Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, .
 • Je komt terecht in een snelgroeiend bedrijf en krijgt een begeleiding op jouw maat. - Je krijgt een aantrekkelijk en competitief loon dat overeenkomt met je prestaties.
 • Je komt terecht in een goede werksfeer met uitdagend werk.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je bent slager van opleiding of gelijkwaardig door ervaring. - Je ben een echte teamplayer. - Je hebt een passie voor voeding.
 • Je bent flexibel in de week maar ook in het weekend. - Je kan zelfstandig werken. - Je volgt procedures. - Je bent nauwkeurig.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier