Elektricien Chemie
Manpower
Sleidinge
5 dagen geleden

Job Description

Als industrieel elektricien zal je na je opleidingsperiode instaan voor preventief en curatief onderhoud van de industriële installaties.

Naast storingen en onderhoud zal je betrokken worden in nieuwe projecten samen met de Maintenance Supervisor. Je werkt in drie ploegen (vroege shift 6u.

tot 14 u, late shift 14u tot 22u, nachtshift 22u tot 6u). In je ploeg sta je samen met een mechanisch specialist (Frederik) waarmee je nauw samenwerkt.

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een internationaal chemiebedrijf regio Evergem / Gent-Zeehaven, zijn we op zoek naar een industrieel elektricien in 3 ploegen.

Candidate Profile

Je hebt een technisch diploma in de richting van elektriciteit of elektronica.

Een eerste industriële ervaring is een must. Je hebt een positieve en correcte attitude.

Client Offer

Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden.

Je kan je ontwikkelen via een persoonlijk groei- en opleidingstraject door zowel interne als externe opleidingen. Deze zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte en worden aangemoedigd.

Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-

en hospitalisatieverzekering, fietslease, woon-werkverkeer aan 100%, ...). Tot slot zijn de vakantiedagen (inclusief 12 ADV dagen) vrij te kiezen.

Je dient enkel rekening te houden met 2 shut downs per jaar. Verdere vakantieopbouw mogelijk via overuren (geen verplichting).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier