Junior IT Auditor
BDO Nederland
Landelijk
12 uur geleden

Jouw uitdaging

In deze uitdagende functie verzorg je mede de audits van IT-omgevingen van onze klanten. Je werkt mee aan onderzoeken om te komen tot een onafhankelijke-derdenverklaring, bijvoorbeeld een Third Party Mededeling (TPM) of een assurance onderzoek.

BDO IT is marktleider in softwarecertificering, dus ook het beoordelen van (met name) financiële en logistieke software is onderdeel van je werkzaamheden.

In het kader van de jaarrekeningcontrole opereer je op het grensvlak van de accountancy en IT. De werkzaamheden bestaan dan uit het ondersteunen van accountants bij het controleren van geautomatiseerde informatiesystemen.

Als medewerker binnen BDO ben je samen met jouw leidinggevende verantwoordelijk voor het gehele traject van adviesdiensten aan onze klanten.

Dat betekent dat je betrokken bent bij de uitvoering van de opdrachten, waarbij je veelvuldig klantencontact hebt.

De werkomgeving

Onze afdeling IT Audit, met meer dan 85 collega's, heeft een grote groei ambitie. Om die reden zijn wij voor diverse vestigingen doorlopend op zoek naar enthousiaste starters binnen de IT Audit en Advies! Vanuit de verschillende BDO locaties bedienen we klanten verspreid door Nederland.

Onze focus ligt bij het middelgrote tot grote Nederlandse bedrijfsleven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier