Reservist documentalist
La Défense
Heverlee, BE
2 dagen geleden

In onze maatschappij is het beheren van de informatiestroom een noodzaak geworden, maar ook een permanente uitdaging.

Het organiseren, classificeren, sorteren van informatie, voeden en beheren van databases, het beschikbaar stellen van deze informatie zijn allemaal uitdagingen want zonder deze informatie kunnen onze analisten niet werken.

Wij bieden je de mogelijkheid om in te staan voor het informatiebeheer ter ondersteuning van tactische operaties. Je werkt met een jong en meertalig team (de kennis van de andere nationale taal is een pluspunt, de kennis van het Engels is onontbeerlijk), in permanent contact met onze analisten.

Als specialist breng je je expertise en ideeën in om deze informatiestroom te beheren. Je bent bedreven in MS Office en hebt interesse in internationale betrekkingen.

Je werkt voornamelijk in een kantooromgeving, maar je zou ook kunnen deelnemen aan oefeningen in België of in het buitenland.

Meer info over de reserve

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier