Utilities Engineer Electrical
Pfizer
Puurs, Belgium
3 dagen geleden

Utilities Engineer Electrical

 • Belgium - Puurs
 • Functie omschrijving :

  Je komt terecht in het team dat verantwoordelijk is voor de operationele uitbating van de hoog- en laagspanning installaties, dit team is onderdeel van de grotere Utilities afdeling .

  Deze afdeling is verantwoordelijk voor, luchtgroepen en de belevering van verschillende gassen, waters , stoom alsook elektriciteit naar de fabrieken in Puurs.

  Elektrische distributie ( HS / LS ) heeft voor jou geen geheimen, je bent in staat verschillende berekeningen te maken en werkt actief mee aan het in orde brengen / houden van onze tekeningen, berekeningen en andere dossiers.

  Zowel intern als extern ben je een echte bruggenbouwer en je vertegenwoordigt ons team op verschillende fora. Je volgt de trends mee op in de energiesector en integreert mogelijke verbeteringen in de architectuur en het levenscyclusbeheer van onze installaties.

  Je formuleert antwoorden op vragen en cases van interne en externe klanten.Je blijft op de hoogte van de veranderingen in de geldende reglementering, normen- standaards en producten.

  Je zorgt ervoor dat engineering richtlijnen worden aangepast wanneer dit nodig blijkt en je ziet erop toe dat projecten worden uitgevoerd in lijn met de relevante engineering standaards en geldende procedures.

  Functie profiel :

  Masterdiploma Elektriciteit / Electromechanica(Industrieel ingenieur), ervaring is gewenst, doch gemotiveerde schoolverlater komt zeker in aanmerking.

  Kennis van elektrische verdeelsystemen(TN-C en TN-S systeem, kortsluitberekeningen, selectiviteit & bescherming, dynamische of statische UPS en noodsystemen, redundantie, ) en wetgeving (normen, keuringsverslagen, personenveiligheid)Meerwaarde : Kennis van programma Caneco voor kabelberekeningen.

  Persoonlijke vaardigheden :

  Het spreekt vanzelf dat volgende eigenschappen : leergierigheid, nauwkeurigheid, flexibiliteit, inzicht, planmatigheid , ownership , sterk in teamwerk doch zelfstandigheid, nodig zijn om deze opdracht goed te kunnen invullen.

  Pfizer is an equal opportunity employer and complies with all applicable equal employment opportunity legislation in each jurisdiction in which it operates.

  Engineering

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier