Beveiligingstechnieker - mooi loon - VAST CONTRACT
Client of Manpower
SINT-NIKLAAS
1 dag geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als beveiligingstechnieker ben je gepassioneerd door installatie, programmatie en onderhoud van diverse beveiligingsinstallaties en andere technische systemen.

In geval van defecten depanneer je klanten over de regio Oost-Vlaanderen en ondersteun je hen in de nodige technische behoeften.

Na een interessante opleidingsperiode zal je een deskundige zijn in jouw vak. Met je professioneel voorkomen, laat je een goede indruk achter bij je klanten.

Profiel

Je hebt een technische opleiding Elektrotechniek (A2) afgerond en / of kan dit aanvullen met relevante werkervaring. Inzet, motivatie en socialiteit zijn één van jouw troeven.

Je wil je technische kennis uitbereiden e zal voortdurend in contact komen met verschillende klanten. Een basiskennis van het Engels en het Frans is daarom ook mooi meegenomen alsook een rijbewijs B voor de verplaatsingen.

Aanbod

Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele bedrijf die zijn medewerkers adhv opleidingen naar een nog hoger niveau tilt.

Je wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een firmawagen en tal van extralegale voordelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier