Java Software Architect
Smals
Brussels, Brussels, BE
11 dagen geleden
source : Jobat

Als Java Software Architect maak je deel uit van een dynamisch team dat op een Agile / Scrum manier is georganiseerd : beheer van een product backlog, pokerplanningsessies, dagelijkse stand-

up meetings, opsplitsing van het werk in sprints van 2 tot 3 weken, retrospectives, ...

Deze manier van werken laat elk teamlid toe sterk bij het project betrokken te zijn en bij te dragen aan de richtingen die bepaald worden.

Als technisch teamleider organiseer je het ontwikkelteam en volg je de ontwikkelaars in hun dagelijks werk en in hun verwerving van nieuwe kennis.

Je staat in voor het uitdragen van de good practices inzake design en ontwikkeling.

Je activiteiten zijn zeer gevarieerd en gaan van de technische expertise over specifieke vragen tot de identificatie van high-

level oplossingen in het kader van de implementatie van complexe systemen.

Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma (liefst in de Informatica) en hebt een uitgebreide ervaring in een Java-ontwikkelingsomgeving.

Je hebt een brede kennis van ontwikkelmethoden en standaarden, architectuur en technologieën in Java en JEE. Je kan een technisch implementatieplan uitwerken en dit plan binnen de toegekende termijnen tot een goed einde brengen.

Wij zijn op zoek naar jouw aanleg om de noden te begrijpen en om performante toepassingsarchitecturen aan te reiken.

Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt. Je werkt graag in teamverband. Je bent creatief en hebt verantwoordelijkheidszin.

Je durft initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden.

Tot slot heb je een passieve kennis van het Frans.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier