Chauffeur CE
COMFORT ENERGY
NAZARETH
1 dag geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Comfort Energy - de warmste mazoutleverancier van het land - blijft maar groeien en dus zoeken we haast voortdurend naar extra chauffeurs.

Kruip jij straks achter het stuur van onze tankwagen?

Een job vol troeven

 • Dicht bij huis : je gaat de baan op in je eigen regio (Oost- en West-Vlaanderen) en levert steeds lokaal.
 • Aangenaam ritme : na de winter heb je meer vrije tijd in de zomer. Vooral omdat je bij Comfort Energy niet gebonden bent aan een collectieve verlofperiode
 • Fijne werksfeer : er is altijd tijd voor een praatje met de klant en ook met de collega's volgt regelmatig een pintje-na-het-werk.
 • Goede training : onze interne opleidingscoach helpt je op weg en blijft je ook daarna ondersteunen en opvolgen.
 • Thuis in je truck : je hebt je eigen vaste vrachtwagen (waar dus nooit de spullen van iemand anders in rondslingeren)
 • Profiel

  Jij zit graag achter het stuur en hebt - vanzelfsprekend - het juiste rijbewijs op zak (CE met code 95). Een leuke extra, maar geen verplichting is een ADR-certificaat.

  Heb je al flink wat kilometers op de teller staan? Dan is dat een pluspunt, maar nog belangrijker is dat je je steeds vlot en veilig door het verkeer beweegt.

  Je bent trouwens niet alleen een heer of dame op de baan, maar ook buiten je vrachtwagen blink je uit door je vriendelijkheid en stiptheid.

  Jobgerelateerde competenties

 • Een specifiek voertuig besturen : Vrachtwagen
 • Werkzekerheid

 • Als grootste mazoutverdeler van België staat Comfort Energy garant voor betrouwbare werkgelegenheid.
 • Flexibiliteit - Op vakantie buiten het hoogseizoen? Dat kan! Je neemt je verlofdagen (20 wettelijke dagen + 12 ADV-dagen) op wanneer jij dat wil.

  Gunstig loon - Bovenop het aantrekkelijke uurloon krijg je maaltijd- en ecocheques én een netto ARAB-vergoeding. Zodra je 6 maanden in dienst bent, volgt ook een hospitalisatie- en groepsverzekering.

  Startpremie - Ontvang een startpremie van €1500 bruto wanneer je start bij Comfort Energy (details te bespreken met onze HR-afdeling).

  Wij staan ook open voor chauffeurs die enkel tijdens de wintermaanden op zoek zijn naar een bijverdienste of chauffeurs die reeds met pensioen zijn maar toch nog graag een centje willen bijverdienen.

  Een voltijdse of deeltijdse tewerkstelling is bespreekbaar in functie van het werk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier