verkoper/ontwerper van ingerichte keukens
Randstad
Aartselaar, Antwerpen
14 dagen geleden

job description

Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent je het gezicht bij uitstek van jouw verkooppunt en zal je instaan voor het onthaal van de klanten.

je biedt je klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door jou vastgestelde behoeften van je klant om zo de vooropgestelde targets te behalen.

Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo je klantentevredenheid op een hoog peil te houden, wat hier hoog in het vaandel wordt gedragen.

qualification

Je bent erg commercieel ingesteld Ambitie, flexibiliteit, teamspirit, nauwkeurigheid en luistervaardigheid zijn zaken die jou kenmerkenJe spreekt goed Nederlands, bijkomende andere talen zijn altijd mooi meegenomenJe hebt een goede kennis van het Office pakket Op zaterdag werken vind je geen probleem.

In ruil daarvoor krijg je een recuperatiedag tijdens de week Een fulltime job (contract onbepaalde duur) met veel variatie, een grondige opleiding en continue ondersteuningDoorgroeimogelijkheden.

Naast een vast loon krijg je ook een variabel loon in functie van je kwantitatieve en kwalitatieve resultatenUitdagende incentivesExtra legale voordelen.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier