Projectingenieur mobiliteit en verkeer Medior
Witteveen + Bos
Antwerp
3 dagen geleden

Volg jij op dit moment een opleiding aan de hogeschool of universiteit op gebied van verkeer of mobiliteit en ben je op zoek naar een job waarin je onder goede begeleiding wordt ingezet op uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken?

Dan willen wij jou graag leren kennen!

Mobiliteit en verkeer bij Witteveen+Bos beslaat de hele breedte van het spectrum : van lokale oplossingen voor een gemeente tot de grote planstudies voor Agentschap Wegen en Verkeer en alles wat daar tussen in zit.

Recente voorbeelden zijn : diverse snelfietsroutes, verkeersstudies met betrekking tot de ontsluiting van bedrijventerreinen en VISSIM-modellering voor de gemeente Kortrijk.

Naast wegverkeer adviseren we ook over fietsverkeer (ontwerp diverse snelfietsroutes). Dit doen we niet alleen in Belgiƫ, maar ook in het buitenland, bijvoorbeeld in Singapore en het Verenigd Koninkrijk.

In onze advisering maken we steeds vaker gebruik van virtual reality en big data.

Je wordt actief ingezet op uiteenlopende projecten. Je gaat mee naar overleggen met opdrachtgevers en krijgt de ruimte voor eigen initiatief.

Hierdoor vergroot je in hoog tempo je kennis en vaardigheden en krijg je een goed beeld van werken bij een adviesbureau.

Wat wij vragen

 • je hebt een opleiding gevolgd aan de hogeschool of universiteit op gebied van ruimtelijke ontwikkeling, mobiliteit, transport, of verkeer;
 • een leergierige en pro-actieve houding;
 • vermogen om georganiseerd, resultaat- en kwaliteitsgericht te werk te gaan;
 • je hebt minimum 7 jaren ervaring in de mobiliteitssector.
 • Wat wij bieden

  We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

  Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier