Project Manager Fine Food
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

In deze rol beheer je verschillende projecten binnen de productie-afdelingen van Colruyt Group Fine Food. Je ontdekt en analyseert knelpunten en bedenkt oplossingen.

Jouw initiatief en inzicht leiden tot zichtbare verbeteringen in onze productie.

De productie-afdelingen voor vlees, koffie, wijn, kaas en brood zijn belangrijke pijlers voor Colruyt Group. Deze productie-afdelingen, gebundeld onder de noemer Colruyt Group Fine Food, werken voor al onze sterke merken : Colruyt Laagste Prijs, Okay, Bio Planet, Spar De medewerkers van de productie-afdelingen maken ons vakmanschap tastbaar voor onze klanten.

Als projectmanager beheer je verschillende projecten binnen de productie-afdelingen van Colruyt Group Fine Food, van de voorstudie tot en met de oplevering.

Voorbeelden van projecten kunnen zijn : het aanleveren van grondstoffen met barcodes, het maken van diverse analyses met zicht op automatisering, de operationele rapportering aligneren over de afdelingen heen,..

Je verzamelt de nodige data en informatie om knelpunten te analyseren. Afhankelijk van het project werk je nauw samen met teamchefs, productiemedewerkers, of de kwaliteits- en aankoopdienst.

Ook de technische of IT-afdeling kunnen betrokken zijn.

Je formuleert enkele voorstellen en evalueert deze in samenspraak met de opdrachtgever. Nadien zorg je voor een correcte implementatie van de gekozen oplossing.

Je overlegt met jouw collega projectmanagers om te leren van best practices, maar in jouw projecten sta je zelf in de lead.

Je rapporteert regelmatig de stand van zaken aan de divisiemanager.

Je werkt in Ghislengien of Halle. Af en toe werk je tijdelijk voor een project op een andere productiesite.

 • Opleiding en ervaring Je hebt minstens een masterdiploma als (bio-)ingenieur. Je hebt relevante werkervaring; met productie, procesverbetering of projectmanagement.
 • Interesse of affiniteit met voedingsproductie is een meerwaarde.

 • Talenkennis Je bent vlot tweetalig Nederlands / Frans, zodat je vlot kan communiceren met je collega's. Je begrijpt ook technisch Engels.
 • Autonoom werken Je vervult een trekkersrol in projecten en neemt je verantwoordelijkheid om tot een goed resultaat te komen voor je interne opdrachtgevers.
 • Flexibiliteit Je gaat flexibel om met wisselende uurroosters van stakeholders in je project. Je bent bereikbaar en beschikbaar bij te sturen wanneer dat nodig is.
 • Analytisch & conceptueel vermogen We verwachten dat je je verdiept in onze productie en de manier waarop we georganiseerd zijn.
 • Jouw inzicht in de proceswerking helpt om de doelstellingen scherp te krijgen en te houden.

 • Netwerken Je verdedigt je standpunten vol overtuiging en je staat open voor overleg. Bovendien netwerk je met gemak en communiceer je vlot met andere afdelingen.
 • Je maakt anderen enthousiast over de resultaten van jouw projecten én coacht en motiveert het team en de eindgebruikers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier