Industrieel Elektricien
Accent
Gent, BE
2 dagen geleden

Dit bedrijf is actief in het volledige spectrum van de multitechnische installaties, een klantgerichte organisatie die gedrevenheid, resultaatgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel draagt.

Hun loyaliteit, toewijding en respect voor klanten, partners en medewerkers is cruciaal om hun doelstellingen te bereiken.

Functiebeschrijving

Voor onze vestigingen in Sint-Martens-Latem (Gent), Waregem en Alken zoeken we positief ingestelde Elektriciens die met de juiste drive de verdere groei van onze afdeling Gebouwen' mee willen ondersteunen.

Je helpt bij de uitvoering van grootschalige bouwprojecten (de mooiste in België volgens je collega's).Als elektricien plaats je samen met je team buizen, kabelgoten, kabels, verlichting, schakelmateriaal, data, branddetectie, toegangscontrole,

Functie-eisen

Je hebt een diploma in elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring.Je hebt minimum 2 jaar ervaring op werven in algemene elektrische uitrustingen in gebouwen.

Je kan elektrische schema's en grondplannen lezen en aanvullen.Je hebt een echte hands-on mentaliteit en kan zelfstandig werken.

Je spreekt goed Nederlands, Frans of Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende en dynamische werkomgeving met een open en positieve teamspirit.Opleidingsfaciliteiten.Reële doorgroeimogelijkheden zoals vele voorbeelden binnen onze firmaEen competitief salaris volgens uw ervaring en inzet.

Voor werven in Brussel : opstapplaatsen langs de E 40 voorzien.Een boeiende en afwisselende job in een stabiel bedrijf dat jaar na jaar groeit.

Een familie van ruim 900 collega's met dezelfde positieve drive als jij.Referentie Viktor (medewerker) : "Je werkt samen met ervaren én jonge collega's aan de meest uiteenlopende projecten.

Die boeiende afwisseling van ingenieursdisciplines creëert een aanstekelijke synergie."

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier