Service technieker Toegangscontrole - Vast Contract
Manpower
Aalst, Oost-Vlaanderen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Als gespecialiseerd service technieker ga je de baan op voor installatie, onderhoud en herstel van allerlei soorten toegangscontrole.

Het gaat om slagbomen, automatische poorten, tourniquets, bollards, ... Bij de installatie sta je in voor de elektrische aansluitingen, sturingen en programmatie (wordt aangeleerd bij de firma).

Het onderhoud en de herstellingen zijn eerder mechanisch en elektrisch. De funderingswerken en zwaardere montage wordt gedaan door een zusterbedrijf.

Je werkt over de regio van Vlaanderen en af en toe ben je actief in Brussel. Je bent in grote mate zelfstandig de baan op, af en toe ben met twee.

Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf.

Voor dit bedrijf is work-life balance een belangrijk gegeven. Ze zijn flexibel qua werkuren. Zowel interne als externe opleidingen zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte.

Dit wordt sterk aangemoedigd. Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps-

en hospitalisatieverzekering, ...). Tot slot heb je 12 ADV dagen die vrij te kiezen zijn.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier